x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15 - 21 aprilie. Gemenii intră în tot felul de conflicte

Horoscop săptămânal, 15 - 21 aprilie. Gemenii intră în tot felul de conflicte

11 Apr 2019   •   14:00
Horoscop săptămânal, 15 - 21 aprilie. Gemenii intră în tot felul de conflicte
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Eşti mai competitiv decât în mod normal, în această săptămână. Nu contează despre ce activităţi este vorba, eşti pregătit să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a fi primul. Mai mult, ai curajul necesar să încerci o mulţime de lucruri noi.

Taur

Te confrunţi cu unele probleme financiare, în această săptămână. Vrei să faci anumite schimbări în ceea ce priveşte cariera, pentru a putea să scapi de stresul legat de bani. Mai mult, la mijlocul săptămânii te gândeşti din ce în ce mai mult la călătorii.

Gemeni

Apar unele conflicte cu o persoană importantă din viaţa ta. Fie că este vorba de cel mai bun prieten, fie că este vorba de partenerul de cuplu, conflictele apar pentru că nici unul dintre voi nu vrea să renunţe la orgoliu.

Rac

Nu ai energia necesară pentru a te implica în toate proiectele care se ivesc în această săptămână. Toată agitaţia din ultima perioadă te-a ajuns din urmă, astfel încât în această săptămână eşti extenuat şi tot ce îţi doreşti este puţin timp liber.

Leu

Se întâmplă multe lucruri în această săptămână. Primeşti veşti bune pe plan profesional. Astfel, este posibil să primeşti o ofertă de muncă mult mai bună sau o mărire de salariu. Mai mult, reuşeşti să treci la un alt nivel cu partenerul de cuplu.

Fecioară

Vrei să fii lider, indiferent care sunt provocările care ies în cale. Ai ambiţia necesară pentru a trece peste orice problemă şi simţi că faci paşi importanţi spre cariera pe care ţi-o doreşti. Spre sfârşitul săptămânii începi să acorzi atenţie relaxării.

Balanţă

Ai o mulţime de idei îndrăzneţe, însă este important ca în această săptămână să acorzi atenţie şi părerilor celor din jur înainte să începi să le implementezi. Încearcă să analizezi mai bine fiecare etapă, dacă nu vrei să te confrunţi cu probleme neaşteptate.

Scorpion

Eşti răsplătit pentru ajutorul pe care l-ai oferit unui prieten în urmă cu ceva timp. Spre mijlocul săptămânii, vei avea dificultăţi când vine vorba de luarea deciziilor şi, în plus, nu prea reuşeşti să socializezi.

Săgetător

Vrei să renunţi la toate responsabilităţile pe care le ai şi să te bucuri de linişte şi relaxare, însă acest lucru nu este posibil. Va fi nevoie să depui un efort suplimentar pentru a duce munca la bun sfârşit în această săptămână, însă sfârşitul ei vine cu multă relaxare.

Capricorn

Primeşti veşti de la un prieten vechi. Nu aţi mai discutat de mult timp, iar această reconectare îţi oferă energie şi optimism pe tot parcursul săptămânii. Cu această stare de spirit simţi că totul este posibil şi, astfel, începi să lucrezi la nişte proiecte mai vechi.

Vărsător

Scepticismul este prezent pe tot parcursul săptămânii. Analizezi fiecare lucru la nesfârşit şi nu poţi să accepţi faptul că munca îţi este în sfârşit răsplătită. Nu prea reuşeşti să socializezi şi preferi să petreci mare parte din timp în casă.

Peşti

Înveţi din ce în ce mai multe lucruri despre o persoană importantă din viaţa ta. În momentele pe care nu le petreceţi împreună, ai tendinţa de a analiza fiecare cuvânt şi fapt, iar acest lucru te face să dai o întorsătură negativă şi exagerată fiecărui lucru.

×