x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Gemenii se vor concentra pe casă si familie

Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Gemenii se vor concentra pe casă si familie

10 Oct 2018   •   15:17
Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Gemenii se vor concentra pe casă si familie

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 15-21 octombrie 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Relatiile cu partenerii si prietenii apropiati sunt excelente. Marte, planeta dumneavoastra guvernatoare, va pompeaza suficienta energie pentru realizarea proiectelor aflate in derulare. Si Saturn se afla in partea de sus a diagramei, asa ca urmeaza o perioada de succes.

TAUR 21.04-21.05: Pentru dumneavoastra, viata este optimista si fericita. Marte este cel care va starneste apetitul pentru calatorii si pentru cunoastere, motiv pentru care unii nativi se vor gandi serios sa se inscrie la un curs. Cel mai bine este sa faceti totul pentru a va perfectiona abilitatile.

GEMENI 22.05-21.06: Continuati sa va concentrati pe casa si pe familie, desi exista suficiente discutii in ceea ce priveste proiectele de reparatii si redecorare la domiciliu. Partenerul dumneavoastra este posibil sa castige mai putin in urmatoarea perioada, asa ca trebuie sa va invatati sa nu mai depindeti de ceilalti.

RAC 22.06-21.07: Misiunea dumneavoastra in aceasta saptamana este sa va redefiniti in termeni proprii. Parteneriatele sunt dificile, iar colegii de serviciu sunt si ei pretentiosi. Doriti sa experimentati prin intalniri, asa ca e bine sa lamuriti care sunt asteptarile de la acestia.

LEU 22.07-22.08: Va ganditi la venituri, achizitii importante si cum sa va sporiti veniturile. Viata se imbunatateste simtitor si veti aprecia frumusetea mediului inconjurator. Norocoasa Jupiter este cea care va imbunatateste fluxul numerar.

FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca banii vin spre dumneavoastra si sunteti tentati sa achizitionati lucruri frumoase. Optimismul este la cote ridicate si veti fi apreciati pentru ceea ce sunteti si ce aveti. Exista posibilitatea unei povesti de dragoste cu cineva mai in varsta.

BALANTA 23.09-22.10: A sosit vremea sa va ganditi la obiectivele personale, mai ales pentru cele care au termene limita si sa va construiti o fundatie solida, deoarece este momentul pentru inceputuri noi. Si veniturile par sa capete o curba ascendenta, asa ca planurile se vor si materializa. Succes!

Citeste aici horoscopul integral

×