x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15 - 21 octombrie. Fecioarele îşi dezvoltă latura spirituală

Horoscop săptămânal, 15 - 21 octombrie. Fecioarele îşi dezvoltă latura spirituală

11 Oct 2018   •   14:10
Horoscop săptămânal, 15 - 21 octombrie. Fecioarele îşi dezvoltă latura spirituală

Berbec

Săptămâna începe cu un căscat lung. Nu ai energia necesară pentru a face tot ceea ce ţi-ai propus, însă aceasta vine pe parcurs. Este necesar să îţi acorzi mai mult timp pentru a te relaxa. Spre sfârşitul săptămânii, încerci să recuperezi timpul pierdut.

Taur

Energia atinge cote maxime în această săptămână. În plus, petreci mult timp cu persoana iubită, lucru care te face din ce în ce mai optimist. În a doua parte a săptămânii nu te poţi concentra asupra lucrurilor pe care le ai de făcut.

Gemeni

Te întâlneşti cu unele obstacole, însă dacă te agiţi nu o să reuşeşti să treci peste ele. Secretul în această săptămână este să îţi păstrezi calmul şi să analizezi foarte bine fiecare pas pe care urmează să-l faci. Nişte discuţii cu persoana iubită îţi vor face ordine în gânduri.

Rac

Petreci mult timp cu prietenii şi familia. Te bucuri de toată relaxare pe care o aduce această săptămână. Indiferent de problemele care se ivesc, optimismul te ajută să le rezolvi cu uşurinţă. Spre sfârşitul săptămânii, eşti din ce în ce mai convins că trebuie să încerci lucruri noi.

Leu

Vrei să petreci cât mai mult timp în aer liber, însă se anunţă o săptămână aglomerată. Încerci să împarţi în mod egal timpul alocat pentru muncă, hobby, prieteni şi partenerul de cuplu, însă nu tot timpul lucrurile ies aşa cum îţi doreşti.

Fecioară

Descoperi o nouă pasiune care îţi dezvoltă latura spirituală. Citeşti mult, te informezi şi îţi doreşti să te cunoşti din ce în ce mai bine. Orice lucru care ţine de filozofie, logică şi analiză îţi captează atenţia. La sfârşitul săptămânii, se simt îmbunătăţirile aduse de noua pasiune.

Balanţă

Îţi concentrezi toată atenţia asupra frumuseţii. Vrei să faci unele schimbări majore în ceea ce priveşte felul în care arăţi. Fie că e vorba de o nouă tunsoare, de o nouă culoare sau pur şi simplu de un stil de viaţă mai sănătos, simţi că a  venit momentul să încerci ceva nou.

Scorpion

Săptămâna viitoare vine cu unele tensiuni, care aduc cu sine conflicte. Orgoliul nu prea îţi permite să laşi de la tine, însă ar fi o idee bună, dacă îţi doreşti să nu pierzi timpul concentrându-te pe discuţii în contradictoriu. Învaţă să fii mai tolerant!

Săgetător

Discuţi mult timp cu un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult. Astfel, reuşeşti să te eliberezi de toate tensiunile din ultima vreme şi înveţi o lecţie importantă despre tine şi despre modul în care ar trebui să priveşti lucrurile.

Capricorn

Eşti un visător în această săptămână, motiv pentru care simţi nevoia de cât mai multă libertate. Vrei să petreci câteva zile în aer liber, cu cortul, în jurul unui foc de tabără. Dacă nu reuşeşti, chiar şi o plimbare prin parc te-ar putea ajuta să îţi eliberezi mintea de toată tensiunea.

Vărsător

Nu eşti genul de persoană care să privească prea des înapoi, însă în această săptămână fix asta faci. Analizezi fiecare decizie pe care ai făcut-o, te gândeşti la fiecare om care a trecut prin viaţa ta. Încearcă, totuşi, să te concentrezi şi pe ce ai de făcut în prezent.

Peşti

Săptămâna aceasta este despre romantism. Poezie, artă, timp petrecut cu persoana iubită. Toate aceste lucruri sunt ingredintele unei săptămâni relaxante, care te ajută să îţi găseşti echilibrul interior. De asemenea, creativitatea este din ce în ce mai prezentă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 15-21 octombrie