x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 16 - 22 decembrie. Se anunță o săptămână plină de romantism

Horoscop săptămânal, 16 - 22 decembrie. Se anunță o săptămână plină de romantism

12 Dec 2019   •   07:50
Horoscop săptămânal, 16 - 22 decembrie. Se anunță o săptămână plină de romantism
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Vrei să faci o schimbare când vine vorba de viața sentimentală, pentru că nu mai reușești să te simți în largul tău în interiorul relației de cuplu. Este recomandat să discuți cu partenerul de cuplu despre problemele pe care le ai. O conversație interesantă te ajută să îți pui ordine în gânduri.

Taur

Vrei să discuți mai deschis despre emoțiile pe care le ai, însă ai senzația că nu vei fi înțeles. Încearcă să ai mai multă încredere în persoanele importante din jurul tău sau, dacă simți că încă există un impediment, încearcă să discuți cu un psiholog. Extenuare și evenimentele din ultima vreme te ajung din urmă.  

Gemeni

Te concentrezi pe întărirea conexiunilor cu partenerul de cuplu, iar acest lucru nu este dificil, având în vedere că în această săptămână ești definit de pasiune. În plus, în această săptămână preferi serile liniștite, departe de petrecerile tematice.

Rac

În această săptămână te concentrezi pe dezvoltarea personală. În plus, reușești să legi conexiuni importante cu niște persoane noi care apar în viața ta și, mai mult, reușești să fii în centrul atenției indiferent unde mergi.

Leu

În ciuda faptului că reușești să petreci timp în compania colegilor de la locul de muncă, într-un cadru mai puțin formal, și participi la tot felul de petreceri tematice, tot ce îți dorești în această săptămână este să petreci cât mai mult timp cu partenerul de cuplu, în confortul oferit de propria locuința.

Fecioară

Vrei să ajuți cât mai mult și deseori, cu gândul la problemele altora, uiți să te gândești la fericirea ta și la lucrurile pe care tu ți le dorești. În această săptămână înveți să atingi un echilibru și, astfel, reușești să îți ajuți prietenii, dar fără a face compromisuri când vine vorba de propria fericire.

Balanță

Romantismul te caracterizează în această săptămână și, prin urmare, îți împarți timpul între pasiuni și persoana iubită. Astfel, această săptămână se anunță a fi una relaxantă și plină de momente frumoase. În plus, această energie te ajută să comunici mai eficient.

Scorpion

În ciuda unor probleme care apar la locul de muncă sau la școală, reușești să tratezi totul cu calm și să asculți cu atenție nemulțumirile celor din jurul tău. Această atitudine calmă pe care o afișezi în fața diferitelor probleme care îți apar în cale te ajută să găsești rezolvări.

Săgetător

Apar unele conflicte cu persoana iubită, de parcă vorbiți limbi diferite. Este important să acorzi mai multă atenție când vine vorba de reproșurile pe care le aruncă partenerul de cuplu, pentru a putea soluționa aceste conflicte minore care riscă să explodeze.

Capricorn

Simți că eforturile nu îți sunt recunoscute, iar acest lucru te umple de frustrări. Pe de altă parte, încearcă să ai mai multă răbdare când vine vorba de progresul pe plan profesional. Lucrurile nu se pot întâmpla peste noapte. O discuție cu  persoana iubită te poate ajuta.

Vărsător

Ai parte de o săptămână cu adevărat relaxantă în compania persoanei iubite. Te bucuri de momente de intimitate și, în plus, timpul petrecut în confortul propriei locuințe te ajută să îți reîncarci bateriile pentru săptămânile agitate care se apropie.

Pești

Petreci mult timp cu prietenii, lucru pe care nu l-ai mai făcut de mult. Te bucuri de compania acestor persoane speciale din viața ta și, mai mult, chiar plănuiești o călătorie în afara țării. Aceste întâlniri cu prietenii te stimulează intelectual.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 16-22 decembrie