x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 16 - 22 februarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Marte intră în Capricorn, iar nativii unor zodii vor avea parte de o mulțime de schimbări

Horoscop saptamanal 16 - 22 februarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Marte intră în Capricorn, iar nativii unor zodii vor avea parte de o mulțime de schimbări

14 Feb 2020   •   12:51
Horoscop saptamanal 16 - 22 februarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Marte intră în Capricorn, iar nativii unor zodii vor avea parte de o mulțime de schimbări
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 16 – 22 februarie 2020. Zilele dintre Valentine's Day și Dragobete vor fi cumplite pentru mai multe zodii, care vor pune punct poveștii de dragoste, chiar și după zeci de ani de relație.

 

Horoscop LEU

Leu- Soarele din Vărsător va face opoziție cu Soarele vostru natal, iar apoi va intra în Pești. Prima vizată este sănătatea(afecțiuni ce sunt în stare latentă și care se pot croniciza-cauza o văd pe astrograma personală), apoi familia și relațiile matrimoniale, dar și relațiile de la locul de muncă(cariera). De aceea recomand pentru protecție brățările de le confecționez. Marte va rezona cu Axa Karmică.

 

Horoscop FECIOARĂ

Fecioara- Copiii sunt primii vizați sau nepoții, după caz! Axa de Destin este și mai încărcată, de vreme ce și Marte a intrat în Capricorn. Ce să mai spun de cupluri!... Unii chiar sunt sau vor fi cu un ochi la făină și altul la slănină(dragoste). Poate nu conștientizează în ce se bagă sau s-au băgat, dar dragostea prezentului și viitorului este o chestiune pe care numai eu o pot gestiona, evident personal! Ascunde secrete.

 

Horoscop BALANȚĂ

Balanța- Cu Malefica Lilith în Berbec, zodia opusă, acum în conjuncție cu Kiron, mulți nu știu în ce s-au băgat. Mă refer la relația de dragoste, carieră(nu au ales drumul corect în viață așa cum este misiunea lor karmică de o văd înscrisă la naștere) sau cum influențează cele două sănătatea. Afecțiunile sau bolile au cauză profundă, greu de depistat.Unii sunt chiar bolnavi închipuiți, vă spun din experiență.

 

Horoscop SCORPION

Scorpion- Ați văzut cum s-au confirmat și dacă nu mi-am dorit să se confirme… Australia are data de naștere în Capricorn și Axa Karmică din Capricorn și Rac a afectat-o într-un mod șocant și neașteptat. Rac a fost Cristina Țopescu. În Capricorn este acum și Marte, patronul conflictelor deschise/războiului.

 

Citeste aici horoscopul integral

×