x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 16 - 22 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Va fi o săptămână marcată de aspecte financiare și multă muncă

Horoscop saptamanal 16 - 22 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Va fi o săptămână marcată de aspecte financiare și multă muncă

15 Sep 2019   •   15:37
Horoscop saptamanal 16 - 22 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Va fi o săptămână marcată de aspecte financiare și multă muncă

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie. Va fi o săptămână marcată de aspecte financiare și multă muncă, pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP FECIOARĂ - o săptămână în care se bazează pe alții. Așteaptă vești, au nevoie de susținere, de un colaborator. Marți pot primi o veste, lucrurile se pot derula înainte de a se încheia agenda lor de lucru. Realizări frumoase și prieteni în weekend.

HOROSCOP BALANȚĂ dispute, discuții, sunt cu ochii pe partener și pe ceilalți, pentru a-și impune o poziție, o opinie, un punct de vedere. Centrate pe propria persoană, mândră de realizările lor, au tot focusul planetar pe ele. Cântăresc aspru reacția partenerului miercuri și joi. 

HOROSCOP SCORPION - muncă luni, mai ales dacă sunt contra cronometru. Marți, miercuri și joi, discuții și colaborări, lucrurile pot decurge bine dacă se mobilizează ceilalți. Atenție la bani, există un risc de cheltuieli. Călătorii în weekend.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - chef de joacă luni, mintea nu le este la lucru. Este o mobilizare totală marți, miercuri și joi. Surprize la locul de muncă, depun eforturi pentru a fi în ritm. Au realizări apreciate de ceilalți. Vineri există un risc de a nu se înțelege cu o persoană pe care o ceartă, mai ales că au dreptate. În weekend, sănătate.

HOROSCOP CAPRICORN - mai puțin mobilizați luni, sunt nostalgici, marți și miercuri își intră în formă. Au rezultate, muncesc și în restul zilelor. Joi pot avea un conflict cu un coleg mai tânăr sau cineva care își dă aere, iar ei taxează acest lucru. În weekend, alături de partener, nevoie de tandrețe, se discută planuri de viitor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR- au mintea ageră luni, învârt idei, fac planuri, dar sunt cu ochii și pe alții, ascultă sfaturile primite. Marți, miercuri și joi, muncă asiduă. Dispute vineri, legate de bani, cu partenerul. Nu Vărsătorul cheltuie. În weekend din nou muncă, dar cu spor.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop