x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 16 - 22 septembrie. Săptămână plină de romantism pentru majoritatea semnelor zodiacale

Horoscop săptămânal, 16 - 22 septembrie. Săptămână plină de romantism pentru majoritatea semnelor zodiacale

12 Sep 2019   •   12:58
Horoscop săptămânal, 16 - 22 septembrie. Săptămână plină de romantism pentru majoritatea semnelor zodiacale

Berbec

Vrei să renunți la rutina zilnică și să începi să experimentezi lucruri noi, iar această săptămână este dedicată acestor tipuri de activități. Petreci mult timp alături de prieteni și, în plus, interacționezi cu oameni noi cu care decoperi că ai o mulțime de lucruri în comun.

Taur

Romantismul și intimitatea te caracterizează în această săptămână. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și ajungeți să vă cunoașteți la un nivel mult mai profund. În plus, această apropiere vă ajută să treceți la un nou nivel când vine vorba de relația pe care o aveți.

Gemeni

Ai multă energie și simți că lucrurile vin din ce în ce mai natural.Reușești să te concentrezi când vine vorba de lucrurile pe care le ai de făcut și îți organizezi timpul eficient, astfel încât să poți să acorzi atenție și pasiunilor pe care le ai. Primești vești bune la finalul săptămânii.

Rac

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și reușiți, în cele din urmă, să discuați deschis despre problemele pe care le aveți și despre lucrurile pe care vreți să le schimbați în interiorul relației. Aceste discuții te ajută să mai elimini din stres și, astfel, reușești să te concentrezi și asupra lucrurilor pe care le mai ai de făcut.

Leu

Empatizezi cu toți cei din jurul tău și, astfel, începi să fii mai generos și mai iubitor cu persoanele din jurul tău. Acorzi atenție nevoilor pe care prietenii tăi le au, însă încearcă să nu neglijezi dorințele pe care tu le ai. Mai mult, ai parte de momente pasionale cu partenerul de cuplu.

Fecioară

Ești plin de romantism, iar acest lucru nu se traduce doar prin relația pe care o ai cu acea persoană specială din viața ta, ci și atunci când vine vorba de pasiunile pe care le ai și de modul în care interacționezi cu cei din jur. Reușești să comunici eficient, iar acest lucru te ajută pe plan profesional.

Balanță

Relaxare, romantism și entuziasm. Reușești să combini aceste trei lucruri și să reușești astfel să elimini tot stresul care s-a adunat în ultima vreme. Iei o pauză de la munca în exces cu care ești obișnuit și acorzi mai multă atenție nevoilor pe care corpul tău le are.

Scorpion

Armonia te caracterizează. Renunțila agitația specifică ție. Prin urmare, începând cu această săptămână adopți o dietă mult mai echilibrată, acorzi atenție sportului și îți organizezi timpul astfel încât să poți să pui sănătatea pe primul lor. Vrei să te reconectezi cu propria persoană.

Săgetător

Începi să îți organizezi mai bine bugetul. Iei în calcul toate lecțiile pe care le-ai învățat de-a lungul anilor și încerci să le pui în aplicare, astfel încât să elimini stresul legat de bani. Mai mult, începi să te gândești serios la o schimbare de carieră care să te ajute pe plan financiar.

Capricorn

Muncești din greu, pentru că îți dorești să progresezi, fie că e vorba de planul profesional, fie că e vorba de cel personal. În plus, vrei să faci pași concreți când vine vorba de obiectivele pe care le ai și, astfel, pui capăt compromisurilor. Totuși, încearcă să nu mergi până la extenuare.

Vărsător

Dorești să cunoști pe cineva cu care să te poți conecta atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Încerci să îți dai seama cu adevărat ce îți dorești, iar pentru asta trebuie ca mai întâi să reușești să te reconectezi cu propria persoană. Încearcă să petreci niște timp singur.

Pești

Începi să pui pe foaie niște priorități. Vrei să-și organizezi timpul și să reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. Încearcă să nu grăbești lucrurile și acordă-ți timp suficient pentru fiecare responasibilitate în parte. Mai mult, încerci să petreci mai mult timp cu familia.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 16-22 septembrie