x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 17 - 23 februarie. Se anunță o săptămână a progreselor

Horoscop săptămânal, 17 - 23 februarie. Se anunță o săptămână a progreselor

12 Feb 2020   •   14:21
Horoscop săptămânal, 17 - 23 februarie. Se anunță o săptămână a progreselor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În ciuda faptului că de cele mai multe ori îți place să fii în centrul atenției, în această săptămână începi să apreciezi mai mult timpul petrecut singur. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai, dar analizezi și deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpul.

Taur

Îți dorești să scapi de rutină și, prin urmare, în această săptămână găsești curajul de a experimenta noi lucruri. Te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta, iar activitățile noi pe care le descoperi te ajută să te cunoști mult mai bine.

Gemeni

Toate lucrurile merg exact așa cum îți dorești. Toate eforturile din ultima vreme îți sunt răsplătite și, în sfârșit, te simți apreciat. În plus, primești o veste bună pe plan profesional, iar acest lucru te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Acum este momentul ideal pentru a începe să acorzi mai multă atenție unei pasiuni pe care o ai. În plus, încearcă să descoperi mai în detaliu această pasiune și, astfel, o să reușești să scapi de rutina care simți că te consumă în fiecare zi.

Leu

Începi să acorzi mai multă atenție sănătății. Astfel, în această săptămână asculți cu mare atenție nevoile corpului și faci unele schimbări importante când vine vorba de stilul de viață. Astfel, începi să adopți o dietă echilibrată și chiar să faci mai mult sport.

Fecioară

Acorzi mai multă atenție relației de cuplu, în aeastă săptămână. Astfel, petreci mult timp alături de persoana iubită și te bucuri de fiecare moment petrecut împreună. Dacă nu ești într-o relație, în această săptămână ai șanse mari să cunoști pe cineva interesant.

Balanță

În această săptămână începi să îți faci o listă de priorități, într-o încercare de a-ți organiza mai bien timpul. Simți nevoia să petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu, iar în această săptămână faci totul pentru a-l vedea fericit.

Scorpion

Spontaneitatea te definește, în această săptămână. Petreci mult timp alături de persoanele importante din viața ta și faci tot ceea ce îți trece prin minte. Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să crești pe toate planurile.

Săgetător

Îți petreci mare parte din timp în casă, într-o încercare de a te cunoaște mai bine. De asemenea, începi să te concentrezi pe redecorare, pentru că îți dorești ca spațiul în care îți petreci atât de mult timp să te definească mai bine.

Capricorn

Optimismul te caracterizează în această săptămână, lucru destul de neobișnuit pentru tine. În plus, simți că în sfârșit ești apreciat pentru toată munca pe care ai depus-o în ultima perioadă. Începi să ai mai multă încredere în tine și în efortul pe care îl depui.

Vărsător

Înceți să comunici mai eficient în această săptămână și începi prin a discuta deschis cu partenerul de cuplu despre lucrurile pe care ți le dorești de la viitor. În plus, vorbești deshis despre ideile pe care le ai și atragi atenția superiorilor la locul de muncă.

Pești

Începi să ai mai multă încredere în tine, iar acest lucru se vede cel mai bine când vine vorba de pasiunile pe care le ai. În plus, în această săptămână nu mai faci compromisuri, ci îți îndrepți atenția doar asupra activităților care te fac fericit.

×
Subiecte în articol: 17-23 februarie horoscop saptamanal