x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 17 - 23 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Relația de suflet sau matrimonială va fi influențată de Venus Retrograd în Gemeni

Horoscop săptămânal 17 - 23 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Relația de suflet sau matrimonială va fi influențată de Venus Retrograd în Gemeni

16 Mai 2020   •   11:24
Horoscop săptămânal 17 - 23 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Relația de suflet sau matrimonială va fi influențată de Venus Retrograd în Gemeni
Sursa foto: pixabay.com

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru perioada 17 - 23 mai 2020. Gemenii pot întâmpina probleme în mai multe planuri ale existenței, în timp ce Scorpionii pot avea noroc, dacă sunt calculați.

Horoscop Leu

Steliumm-ul de la granița Vărsător-Capricorn vă vizează în mod direct asocierile, parteneriatele și colaborările, relația de suflet sau matrimonială va fi influențată de Venus Retrograd în Gemeni. Blocajele nu mai sunt un secret, câtă vreme școlile și-au dat agendele peste cap.

 

Horoscop Fecioară

Vă aduceți aminte de un actor foarte faimos născut în acestă zodie? Este vorba de Richard Gere. Cum Luna este în rezonanță cu Norocul Divin și Neptun, dorința lui și a voastră de evoluție spirituală pozitivă este una evidentă. El a și declarat cum este atras de mesajul karmei și al planetelor. Natura duală însă este evidentă în cazul lui, căci la extrema cealaltă se văd multitudinea de relații în amor.

 

Horoscop Balanță

Venus este Retrograd în Gemeni, aspect rar care se produce o dată pe an. El marchează problemele în iubire, chiar dacă mi-ar plăcea să spun că nu este așa. Puțini se nasc pe un astfel de aspect. Vizează și Gemenii prin rezonanța cu Mercur (cariera, sănătatea, călătoriile), Fecioarele, Taurii sau mai toate zodiile, că așa este corect. Planetele de la granița Vărsător-Capricorn potențează aspectele delicate.

 

Horoscop Scorpion

Dacă tot dădeam exemple și la celelalte zodii, ca să înțelegeți în profunzime aspectele deloc ușoare ale perioadei, confirmate cu ce se întâmplă acum în lume, dar și de previziunile făcute de multă vreme deja. Cum Venus este Retrograd, succes puteți avea în carieră și nu în dragoste.

 

Citește aici horoscopul integral

 

×