x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 17-23 septembrie. Racii primesc veşti bune

Horoscop săptămânal, 17-23 septembrie. Racii primesc veşti bune

13 Sep 2018   •   14:22
Horoscop săptămânal, 17-23 septembrie. Racii primesc veşti bune

Horoscop Berbec

Săptămâna începe în stil mare. Ai multă energie, eşti plin de optimism şi petreci mult timp cu persoanele dragi ţie. La locul de muncă lucrurile nu merg chiar aşa cum îţi doreşti, însă spre sfârşitul săptămânii totul se va aşeza.

Taur

Atenţia ta se împarte între carieră şi viaţa de cuplu, chiar dacă nu reuşeşti de fiecare dată să îţi împarţi timpul în mod egal. Încerci să pui la punct un plan pentru o afacere şi ar fi benefic să discuţi şi cu persoana iubită despre acest lucru.

Gemeni

La începutul săptămânii, viitorul unor proiecte va ţine de abilitatea ta de a-ţi da seama când e bine să intervii şi când nu. În mare parte din săptămână petreci timp alături de familie şi te bucuri de liniştea şi împlinirea pe care ţi le oferă.

Rac

Această săptămână vine însoţită de veşti bune şi multă distracţie. Începi să vezi primele rezultate ale muncii din ultimele săptămâni, aşa că merită să te bucuri de succes. Se anunţă o perioadă benefică socializării.

Leu

Ai parte de o săptămână pe cât de interesantă, pe atât de agitată. Încerci să te împarţi în mai multe locuri deodată, iar acest lucru nu se poate. În schimb, te poţi bucura de frumuseţea fiecărui moment şi a fiecărei provocări. Oportunităţile nu vor lipsi.

Fecioară

Nu ai suficientă energie pentru toate activităţile pe care prietenii tăi ţi le propun, aşa că mare parte din săptămână ţi-o petreci singur, preocupat în mare parte de relaxare. Pe de altă parte, sfârşitul săptămânii aduce cu sine mai multă energie.

Balanţă

Îţi îndrepţi toată energia către sport. Vrei să faci unele schimbări în ceea ce priveşte stilul de viaţă, motiv pentru care adopţi o alimentaţie mai sănătoasă şi faci tot posibilul să petreci cât mai mult timp în aer liber. Nu te descuraja!

Scorpion

Problemele nu vor lipsi din această săptămână. Îţi concentrezi tot mai mult atenţia asupra problemelor financiare, iar acest lucru aduce şi foarte mult stres. De asemenea, nu acorzi suficient timp partenerului de cuplu, aşa că vor apărea unele conflicte.

Săgetător

Vei avea parte de o săptămână productivă, iar tu vrei să ai succes în tot ceea ce îţi propui. Încearcă, totuşi, să nu apelezi la un discurs agresiv când vine vorba de exprimarea punctului tău de vedere, pentru că această atitudine nu va aduce nimic bun.

Capricorn

Acorzi mult timp treburilor casnice. Faci curat, renovezi sau testezi noi feluri de mâncare, indiferent ce alegi să faci te bucuri de intimitatea oferită de propria locuinţă. Nu ai mai petrecut de mult timp de unul singur, iar acest lucru chiar te relaxează.

Vărsător

Toţi vor atenţia ta, însă încearcă să nu alergi dintr-o parte în alta, pentru că extenuarea nu va întârzia să apară. Ascultă problemele prietenilor tăi, oferă-le ajutorul, însă încearcă să nu uiţi şi de propriile nevoie, nu îţi amâna momentele de relaxare.

Peşti

Încearcă să eviţi conflictele, pentru că firea ta vulcanică, din această săptămână, nu te va ajuta prea mult. De asemenea, este important să empatizezi şi să asculţi părerile celor din jurul tău, dacă vrei ca problemele să dispară.

×