x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18 - 24 februarie. Săptămână productivă pentru Vărsători

Horoscop săptămânal, 18 - 24 februarie. Săptămână productivă pentru Vărsători

14 Feb 2019   •   12:53
Horoscop săptămânal, 18 - 24 februarie. Săptămână productivă pentru Vărsători

Berbec

Va fi o săptămână plină de stres, iar motivele variază de la probleme la locul de muncă la probleme cu instituţiile statului. Pe de altă parte, reuşeşti să reiei legătura cu persoane importante din viaţa ta cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

Taur

Îţi îndrepţi toată atenţia asupra prietenilor şi problemelor cu care aceştia se confruntă. Vrei să îi ajuţi cât de mult poţi, asta în special pentru că simţi că în ultima vreme i-ai cam ignorat. Dacă nu eşti într-o relaţie, este posibil să cunoşti pe cineva interesant.

Gemeni

Te concentrezi pe sectorul profesional. Vrei să înveţi cât mai multe lucruri şi să te dezvolţi. Îţi doreşti de mult să faci paşi concreţi în zona de carieră, iar acum ţi-ai făcut în sfârşit un plan care te va ajuta să-ţi atingi obiectivele.

Rac

Simţi că este momentul perfect să te perfecţionezi într-un domeniu. Petreci mare parte din săptămână în casă, printre cărţi, încercând să acumulezi cât de multă informaţie poţi. În cea de-a doua parte a săptămânii, îţi dedici atenţia familiei.

Leu

Te concentrezi asupra domeniului financiar. Primeşti veşti bune la începutul săptămânii privind această zonă şi, în cele din urmă, reuşeşti să te mai relaxezi. Ai şanse mari să primeşti o mărire de salariu sau să ocupi o poziţie mai importantă şi mai bine plătită.

Fecioară

Vei avea parte de mult romantism în această săptămână. Dacă eşti într-o relaţie, reuşeşti să-ţi organizezi timpul astfel încât să petreci timp de calitate cu partenerul de cuplu. În cazul în care eşti singur, ai şanse mari să cunoşti o persoană specială.

Balanţă

Petreci mai mult timp decât în mod normal la locul de muncă. Vrei să avansezi cât de repede poţi, astfel încât mare parte din energia ta se îndreaptă către job. Încearcă, totuşi, să nu neglijezi nevoia de odihnă, dacă nu îţi doreşti să petreci sfârşitul săptămânii în pat.

Scorpion

Îţi canalizezi toată energia în zona familiei. Vrei să rezolvi nişte neînţelegeri mai vechi pe care le-aţi tot evitat în ultima perioadă. Simţi că toată tensiunea aceasta ar putea fi eliminată prin comunicare şi eşti dispus să faci tot ce îţi stă în putinţă să readuci echilibru în interiorul familiei.

Săgetător

Reuşeşti să rezolvi o serie de conflicte pe care le-ai avut cu o persoană importantă din viaţa ta. Găseşti puterea de a renunţa la orgoliu. În această săptămână înveţi că prietenia este mai importantă decât orice dorinţă de a avea dreptate.

Capricorn

Săptămâna aceasta se anunţă una extrem de eficientă în ceea ce priveşte comunicare. Reuşeşti să te faci înţeles cu uşurinţă chiar şi în cele mai tensionate momente. Mai mult, reuşeşti să-ţi faci prieteni noi cu care împarţi aceleaşi pasiuni.

Vărsător

Vrei să faci o serie de schimbări în viaţa ta. Fie că este vorba de o redecorare sau de schimbarea stilului de viaţă, eşti hotărât să nu mai faci compromisuri şi să îţi duci la bun sfârşit toate proiectele. Ai parte de o săptămână productivă.

Peşti

Începi săptămâna cu energie, voie bună şi capacitatea de a vedea dincolo de aparenţe. Toate aceste caracteristici te fac să fii mereu în centrul atenţiei, indiferent de contextul în care te situezi. În plus, optimismul te ajută să treci peste orice problemă.

×