x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 18 – 24 iunie 2018. Fecioarele vor cauta sa evite confruntarile

Horoscop saptamanal 18 – 24 iunie 2018. Fecioarele vor cauta sa evite confruntarile

13 Iun 2018   •   15:53
Horoscop saptamanal 18 – 24 iunie 2018. Fecioarele vor cauta sa evite confruntarile

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 18 - 24 iunie 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Depuneti eforturi consistente pentru a va consolida situatia financiara, mai ales ca in viitor veti trece prin momente de cumpana ce vor cadea ca niste trasnete. De fapt, pe la mijlocul saptamanii veti purta o discutie in contradictoriu cu cineva apropiat. Este bine sa stiti clar cine si ce datoreaza, nu?!

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Miscarile planetelor prin zodia dumneavoastra va vor aduce schimbari in propria viata pentru o perioada indelungata de acum incolo. In cele din urma praful iscat in urma miscarilor puternice se va asterne si va veti simti mai liberi. Bineinteles, puternica planeta Saturn va stabiliza lucrurile in urmatorii doi ani.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca toata actiunea se va petrece doar in spatele scenei. Veti avea insa o oportunitate minunata pentru a deveni mai constienti de propria valoare spirituala. Ce va ghideaza? Cu totii avem nevoie de un sistem de valori interioare pe care sa ne putem baza.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Va hotarati sa faceti curatenie in propriile dulapuri cu haine si sa achizitionati imbracaminte suficient de moderna pentru a arata bine. Intre timp, niste prieteni apropiati trec prin tot felul de patanii. Feriti-va de discutii aprinse cu acestia!

Horoscop LEU 22.07-22.08: Sunteti pe val si ar fi bine sa nu exagerati cu remarcile acide. Uranus se afla in partea de sus a graficului dumneavoastra si va determina sa schimbati directia vietii. Totul vi se pare palpitant, insa cineva (poate fi un parinte, seful de la serviciu sau cel mai bun prieten) va intinde destul nervii si riscati sa explodati.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Evitati subiectele controversate, cum ar fi politica, religia sau problemele rasiale, deoarece confruntarile pot deveni urate. Tineti cont ca aveti sansa unei calatorii, mai ales ca simtiti nevoia schimbarii de peisaj. Veti aprofunda noi convingeri si experiente placute.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Accentul puternic se va pune in aceasta saptamana pe aspectele legate de averea altor persoane. Poate fi vorba despre o mostenire, taxe, datorii sau orice altceva legat de un bun detinut impreuna cu altcineva. Faceti tot posibilul sa va consolidati situatia financiara!

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscopul săptămânii horoscop