x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18 - 24 noiembrie. Imaginația te ajută să rezolvi tot felul de probleme pe care le-ai tot amânat

Horoscop săptămânal, 18 - 24 noiembrie. Imaginația te ajută să rezolvi tot felul de probleme pe care le-ai tot amânat

18 Noi 2019   •   15:29
Horoscop săptămânal, 18 - 24 noiembrie. Imaginația te ajută să rezolvi tot felul de probleme pe care le-ai tot amânat
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Începi să acorzi mai multă atenție persoanelor importante din viața ta. Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să poți să te ocupi de responsabilitățile pe care le ai, dar și de oamenii dragi ție care au nevoie de atenția ta.

Taur

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și chiar începi să te gândești mai mult să începeți o afacere împreună. În plus, pasiunea este alături de tine pe tot parcursul săptămânii și ești mai romantic decât în mod normal față de partenerul de cuplu.

Gemeni

Săptămâna aceasta este doar despre relaxare. Petreci mult timp alături de prieteni și de familie, dar te și bucuri de timp petrecut de unul singur. Reușești să lași deoparte toate problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme.

Rac

Faci planuri pentru o vacanță pe care ți-o dorești de mult timp. Pe de altă parte, este posibil să intri în conflict cu mai mult persoane pentru că nu reușiți să ajungeți la un punct comun. Îți dorești ca vacanța asta să decurgă exact așa cum îți dorești.

Leu

Este momentul perfect să lași toate problemele deoparte și să îți îndrepți atenția către persoana iubită. Lipsa de atenție din ultima vreme  te-a trimis în fața mai multor conflicte cu această persoană din viața ta. Încearcă să te revanșezi.

Fecioară

În prima parte a săptămânii te bucuri de rutina care îți oferă liniște și siguranță. Pe de altă parte, cea de-a două parte a săptămânii vine cu dorința de a face unele schimbări. Vrei să încerci lucruri noi și, astfel, să rupi rutina.

Balanță

Apar unele probleme care țin de zona financiară. Îți dorești din ce în ce mai mult să faci unele schimbări care să-ți ofere mai multă stabilitate economică. În plus, te gândești din ce în ce mai mult să îți schimbi locul de muncă.

Scorpion

Începutul săptămânii vine cu vești bune, iar acest lucru îți aduce mai multă încredere în propria persoană. Toată această energie pozitivă rămâne prezentă pe tot parcursul săptămânii și te ajută indiferent de activitățile pe care le ai.

Săgetător

Imaginația te ajută să rezolvi tot felul de probleme pe care le-ai tot amânat. În plus, implicarea pe care o arăți în relație cu ceilalți îți deschide mai multe oportunități. Spre finalul săptămânii începi să petreci mai mult timp cu prietenii.

Capricorn

Intimitatea te caracterizează în această săptămână. Fie că petreci timp alături de partenerul de cuplu, fie că te ocupi de pasiunile pe care le ai, reușești să petreci timp de calitate. În plus, începi să realizezi ce îți dorești să faci pe viitor.

Vărsător

Cariera începe să fie din ce în ce mai importantă pentru tine. Te gândești serios dacă drumul pe care ești acum este cel pe care ți-l dorești cu adevărat. Mai mult, reușești să te organizezi mai bine și să  faci un plan de viitor.

Pești

Intuiția este prezentă la cote maxime până la sfîrșitul săptămânii, chiar dacă ai tendința să nu o asculți de fiecare dată. Mai mult, apare o oportunitate în viața ta și ar fi indicat să nu o ratezi, oricât de înfricoșător pare necunoscutului.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 18-24 noiembrie