x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 19 - 25 august 2019. Este randul dumneavoastra sa va reincarcati bateriile pentru restul anului

Horoscop săptămânal 19 - 25 august 2019. Este randul dumneavoastra sa va reincarcati bateriile pentru restul anului

15 Aug 2019   •   12:16
Horoscop săptămânal 19 - 25 august 2019. Este randul dumneavoastra sa va reincarcati bateriile pentru restul anului
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 19 - 25 august 2019.  

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Sunteti meseriasii zodiacului, asa ca va ocupati sa creati ceva nou. Toate calitatile creative pe care le aveti vor fi amplificate de un impuls de energie. Soarele este in partea graficului dumneavoastra legata de arta, creativitate, copii si vacante.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Va bucurati de casa si de familie in aceasta saptamana, iar acest lucru va va oferi oportunitati de a interactiona cu un parinte sau cu un factor de decizie de acasa. Se mai potolesc lucrurile, mai ales ca in ultima perioada a fost haos pe plan general.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: In urmatoarea perioada se pune accent pe latura materiala, care se va intensifica. Soarele se asaza in Casa a treia, cea care accelereaza ritmul zilnic si va va face sa vorbiti mai mult ca de obicei cu vecinii, fratii si rudele.

Horoscop RAC 22.06-21.07: In spatele tuturor preocuparilor legate de ceilalti aveti nevoie de mai multa stabilitate si de securitate, iar in spatele nevoii de stabilitate se afla respectul pentru proprietate si pentru bani. Sunteti constienti ca un acoperis deasupra capului si lipsa datoriilor este cea mai buna siguranta.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Este randul dumneavoastra sa va reincarcati bateriile pentru restul anului, mai ales ca Soarele a intrat in zodia Leu. Veti atrage imprejurari norocoase si oameni importanti pentru a va promova.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Este momentul perfect pentru a concepe, medita si contempla ceea ce doriti pentru anul viitor, mai ales ca se apropie ziua dumneavoastra de nastere. Stabiliti-va ceea ce vreti sa realizati si totul va deveni mai clar si mai usor de implinit.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra horoscop