x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 19 - 25 noiembrie 2018. Veți începe o nouă relație de dragoste

Horoscop săptămânal 19 - 25 noiembrie 2018. Veți începe o nouă relație de dragoste

14 Noi 2018   •   11:36
Horoscop săptămânal 19 - 25 noiembrie 2018. Veți începe o nouă relație de dragoste

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 19 - 25 noiembrie 2018.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Focosul Marte se afla in partea de jos a diagramei dumneavoastra agitandu-va activitatea, haosul si nebunia din casa. Acest lucru ar putea fi cauzat si de vizita unor oaspeti, de schimbari de resedinta sau de renovari si redecorari.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Ar trebui sa incetiniti ritmul in care decurge totul in jurul dumneavoastra si sa va ocupati si de propria persoana. Odihniti-va mai mult, discutati cu persoana draga si stabiliti un program pentru viitorul apropiat.

Horoscop CAPRICORN: Este un moment excelent sa stabiliti viitoare obiective alaturi de cei mai buni prieteni. Asteptati-va ca cineva sa va ceara parerea in lega-tura cu un proiect legat de design. Aveti capacitatea de a gasi raspunsuri la probleme nerezolvate.

Horoscop VARSATOR: Niste prieteni mai vechi isi fac din nou aparitia in viata dumneavoastra. Aceasta va fi si o mare sansa de a vorbi despre trecut si de a va amuza aducandu-va aminte de ce a fost frumos.

Horoscop PESTI: In curand ati putea incepe o noua relatie de dragoste. Intre timp va ganditi serios la obiectivele pe termen lung si la o noua directie a vietii. Ati putea chiar sa va sporiti veniturile care in ultima vreme s-au plafonat. Succes!

Horoscop BERBEC: In aceste zile Venus va deschide calea spre relatii calde cu ceilalti. Cel mai bine va veti simti daca veti calatori in trecut. Poate va aduce aminte de ceva nostalgic si frumos, poate terminati un proiect inceput de demult sau o carte.

Horoscop TAUR: Aveti nevoie de mai mult somn si ar trebui sa tineti cont de nevoile organismului. Mai multa odihna va va face mai toleranti cu cei din jur si sa gasiti mai repede solutii la problemele care va apasa.

Citeste aici horoscopul integral

 

×