x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 19 - 25 noiembrie. Banii şi romantismul sunt în centrul atenţiei

Horoscop săptămânal, 19 - 25 noiembrie. Banii şi romantismul sunt în centrul atenţiei

15 Noi 2018   •   16:58
Horoscop săptămânal, 19 - 25 noiembrie. Banii şi romantismul sunt în centrul atenţiei

Berbec

Săptămâna viitoare vine cu multă energie îndreptată în zona de cunoaştere. Vrei să afli cât mai multe lucruri noi şi îţi concentrezi toată atenţia în direcţia asta. De asemenea, există posibilitatea să reiei legătura cu o persoană apropiată din străinătate.

Taur

Taurii sunt preocupaţi de situaţia financiară, dar nu ignoră nici viata personală. Petreci mult timp cu persoana iubită şi vă faceţi o mulţime de planuri de viitor. De asemenea, ai un interes deosebit pentru zona intimă şi sexuală.

Gemeni

Ai parte de mult romantism, în această săptămână. Fie că este vorba de o călătorie, fie că este vorba de timp petrecut în intimitate cu partenerul de viaţă, reuşeşti să te încarci cu energie pozitivă. Pe de altă parte, dacă nu eşti într-o relaţie, există şanse mari să începi una acum.

Rac

Racii muncesc mult. Nu prea ai timp să te relaxezi sau să te ocupi de pasiunile tale, iar acest lucru va accentua senzaţia de oboseală şi extenuare. Pe de altă parte, începi să-ţi selectezi mai bine oamenii din jurul tău.

Leu

Sectorul sentimental primeşte cea mai multă atenţie. Vrei să petreci cât mai mult timp cu partenerul de viaţă şi să te bucuri de acest timp de calitate. În plus, acorzi atenţie şi artelor, având în vedere că inspiraţia va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii.

Fecioară

Familia este pe primul loc. Vrei să găseşti motivaţia necesară de a continua pe un drum pe care ai pornit, dar care este mai anevoios decât ţi-ai imaginat. Discuţiile pe care le vei avea cu membri familiei te vor ajuta să recapeţi energia de care ai nevoie, cât şi optimismul necesar pentru a nu renunţa.

Balanţă

Înveţi să comunici din ce în ce mai eficient, iar acest lucru te ajută să ajungi în centrul atenţiei la locul de muncă şi chiar să creşti în ochii superiorilor. Astfel, este posibil să începi noi proiecte sau colaborări, care te vor ajuta să îţi îndeplineşti aspiraţiile la nivel profesional.

Scorpion

Munceşti mult în ultima perioadă, însă nu cunoşti niciun fel de oboseală. Îţi place ce faci şi ai obiective clare pe care vrei să le atingi. În plus, există şanse mari să primeşti bonusuri financiare pentru tot efortul depus în ultima perioadă.

Săgetător

Ai energia necesară pentru a duce la bun sfârşit orice îţi pui în minte. Te concentrezi pe tot ce înseamnă partea sentimentală şi vrei să ajungi la un echilibru interior. Fie că petreci timp cu persoana iubită, fie că te concentrezi pe o pasiune, timpul pe care îl petreci te ajută să te relaxezi cu adevărat.

Capricorn

Ai avut o perioadă foarte agitată, aşa că este momentul ideal pentru a te bucura de linişte. Este recomandat să încerci să meditezi sau pur şi simplu să stai să te bucuri de un film bun sau de o carte bună.

Vărsător

Participi la o mulţime de activităţi de grup şi realizezi cât de eficientă este munca în echipă. În plus, această schimbare a modului în care lucrezi te face mult mai sociabil şi îţi aduce în atenţie mulţi oameni interesanţi.

Peşti

Te concentrezi pe viaţa profesională, în condiţiile în care îţi doreşti să-ţi construieşti o carieră. Este recomandat să-ţi organizezi timpul mai bine, pentru că extenuarea o să ajungă să-şi spună cuvântul. Spre sfârşitul săptămânii,  începi să te concentrezi pe lucrurile care au legătură cu locuinţa.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 19-25 noiembrie