x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 2 - 8 decembrie. Petreci timp de calitate alături de prieteni

Horoscop săptămânal, 2 - 8 decembrie. Petreci timp de calitate alături de prieteni

02 Dec 2019   •   14:42
Horoscop săptămânal, 2 - 8 decembrie. Petreci timp de calitate alături de prieteni
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Găsești curajul pentru a discuta deschis despre modul în care te simți, iar acest lucru îți permite să te apropi mai mult de persoanele importante din viața ta, dar și să atragi oameni noi în jurul tău. Această săptămână se anunță a fi una plină de evenimente sociale.

Taur

Îți concentrezi atenția pe zona profesională. Muncești din greu în această săptămână și încerci să evoluezi cât mai mult. Interesul acordat locului de muncă reușește să atragă atenția superiorilor, iar spre sfârșitul săptămânii primești o veste pe care o așteptai de mult timp.

Gemeni

Ai mai multă încredere în propria persoană și, astfel, găsești determinarea să muncești din greu pentru ceea ce îți dorești și să faci acea schimbare de care ai nevoie atât de mult. În plus, săptămâna aceasta se dovedește foarte benefică pe plan profesional.

Rac

Săptămâna aceasta este dedicată pasiunilor pe care le ai. Petreci mare parte din timp singur și încerci să te perfecționezi când vine vorba de pasiunile pe care le ai. În plus, reușești să te reconectezi cu propria persoană și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Leu

Vrei să faci o schimbare când vine vorba de stilul de viață. Astfel, în acestă săptămână, găsești determinarea să faci schimbarea necesară când vine vorba de dietă, oricât de greu pare la început, și, în plus, începi să adopți un stil mai activ.

Fecioară

Creativitatea este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii, iar acest lucru te ajută și atunci când vine vorba de comunicare. Modul în care reușești să interacționezi cu cei din jur te ajută  să să le câștigi încrederea și să fii în centrul atenției.

Balanță

Vrei să duci la bun sfârșit o serie de proiecte pe care le-ai ignorat în ultima vreme, fie că nu ai avut timp, fie că nu ai găsit energia necesară. O serie de discuții pe care le ai cu o persoană importantă din viața ta te ajută să te organizezi mai bine și să îți încarci bateriile.

Scorpion

Petreci timp de calitate alături de prieteni. Săptăma aceasta ți-o dedici în totalitatea nevoilor pe care le au aceștia, mai ales având în vedere că în ultima perioadă nu ai avut timp să te dedici 100% unor discuții cu aceste persoane importante din viața ta.

Săgetător

Îți concentrezi atenția asupra câștigurilor financiare. Vrei să faci niște economii, mai ales că începi să te gândești tot mai mult la o vacanță departe de țară, pentru a putea să elimini tot stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă.

Capricorn

Nu îți lipsește entuziasmul în această săptămână. Astfel, dacă luăm în calcul și încrederea în propria persoană, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, reușitele din această săptămână te ajută să faci un pas important când vine vorba de carieră.

Vărsător

Primești vești bune pe plan financiar și, astfel, o parte din stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima perioadă începe să diaspară. În plus, reușești să rezolvi o serie de probleme care ți-au tot dat bătăi de cap de-a lungul timpului.

Pești

Înțelegi mai bine munca în echipă și începi să îi acorzi mai multă atenție. Astfel, iei în calcul părerile celor din jur, iar lucrurile la locul de muncă încep să meargă din ce în ce mai lin. Mai mult, toate aceste colaborări te fac să te simți împlinit.

×