x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 2 - 8 iulie. Scorpionii, între ambiții și conflicte

Horoscop săptămânal, 2 - 8 iulie. Scorpionii, între ambiții și conflicte

29 Iun 2018   •   13:00
Horoscop săptămânal, 2 - 8 iulie. Scorpionii, între ambiții și conflicte

Berbec

Agitația emoțională de la începutul săptămânii te va lua prin surprindere, astfel că nu vei mai reuși să te concentrezi pe lucruri pe care le ai de făcut. Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile vor începe să se mai liniștească, iar totul va reveni la normal. 

Taur

Nu reușești să-ți exprimi sentimentele așa cum îți dorești, astfel că ceea ce exprimi poate fi interpretat greșit. Începi să realizezi puterea pe care o au cuvintele, astfel că reușești să le folosești cu o mai mare responsabilitate. Un prieten te va ajuta cu sfaturi. 

Gemeni

Înoți în mult prea multe detalii, te concentrezi prea mult asupra lor și, astfel, pierzi esențialul. Toată empatia pe care o arăți în această săptămână ar putea fi folosită împotriva ta. Încearcă să fii mai rezervat și nu îți mai concentra atât de mult atenția asupra unor detalii irelevante. 

Rac

Ai o mulțime de idei de pus în aplicare, iar energia nu lipsește. Pui în aplicare toate inițiativele pe care le ai, iar acest lucru te face să te simți împlinit. De asemenea, intuiția te ajută să ieși din eventualele probleme. 

Leu

Ești cu capul în nori. Se întâmplă o mulțime de lucruri în jurul tău, însă nu reușești să te concentrezi asupra lor, în condițiile în care mintea ta este ocupată de o anumită idee sau poate persoană. Încearcă să vorbești cu cineva pentru ca săptămâna să fie productivă, așa cum îți dorești. 

Fecioară

Ești foarte organizat, astfel că reușești să-ți faci timp pentru tot ceea ce îți dorești să faci. Reușești să-ți împarți timpul între muncă și distracție într-un mod exemplar, astfel că ai energie suficientă atât atunci când vine vorba de viața profesională, cât și atunci când vine vorba de viața personală. 

Balanță

Nu reușești să deosebești realitatea de ficțiune, astfel că te implici emoțional în multe scenarii care nu au legătură cu realitate, iar acest lucru te consumă. Vorbește cu niște prieteni despre toată încărcătura emoțională de care nu reușești să scapi. 

Scorpion

Îți setezi ambiții mari la începutul acestei săptămâni, iar deciziile pe care le iei au legătură cu aceste ținte pe care ți le-ai propus. Spre sfârșitul săptămânii, te vei confrunta cu o serie de conflicte mici cu un prieten foarte bun. 

Săgetător

Ai parte de multă agitație atât la nivel mental, cât și la nivel emoțional. Îți trec o mulțime de scenarii prin minte și simți că te-ai săturat de incorectitudinea cu care ești tratat. Încearcă să îți exprimi punctul de vedere, dacă îți dorești să fii auzit. 

Capricorn

Întâlnești oameni noi și ai parte de experiențe inedite care te ajută să înțelegi mai bine cum funcționează lucrurile. Ești rațional și îți împarți părerile cu cei din jurul tău. În schimb, sfârșitul săptămânii vine cu lipsă de concentrare. 

Vărsător

Frustrarea își face simțită prezența, pentru că, în ciuda faptului că ești prietenos și dispus să ajuți pe toată lumea, cei din jurul tău nu apreciază acest lucru. Evenimentele de la sfârșitul săptămânii îți vor ridica moralul, iar optimismul va apărea din nou. 

Pești

Pregătește-te pentru o schimbare. Fie că este vorba de un nou proiect sau de o persoană nouă care apare în viața ta, ceea ce se întâmplă îți alimentează creativitatea. Cu toate acestea, încearcă să reziști tentației de a te interesa de probleme care nu au legătură cu tine.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 2-8 iulie