x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 2 - 8 martie. Leii petrec mult timp la locul de muncă

Horoscop săptămânal, 2 - 8 martie. Leii petrec mult timp la locul de muncă

26 Feb 2020   •   16:21
Horoscop săptămânal, 2 - 8 martie. Leii petrec mult timp la locul de muncă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână petreci mult timp acasă și te ocupi de toate responsabilitățile pe care le-ai ignorat în ultima vreme. De asemenea, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să petreci timp alături de niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.

Taur

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă carieră. Astfel, muncești din greu și deseori uiți să mai iei o pauză de la toată agitația. Încearcă să îți asculți mai mult corpul și să acorzi atenție odihnei.

 

Citește și Horoscop lunar, martie 2020. Se anunță o lună plină de schimbări 

 

Gemeni

Reușești să te cunoști mai bine și, prin urmare, îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. De asemenea, timpul de calitate petrecut cu partenerul de cuplu te ajută să te relaxezi. Spre finalul săptămânii acorzi atenție studiului.

Rac

Petreci mult timp alături de grupul de prieteni și, prin urmare, săptămâna aceasta este despre distracție. Pe de altă parte, vă bucurați și de discuții profunde care vă ajută să vă cunoașteți mai bine unul pe altul, iar acest lucru sudează mult mai bine prietenia.

Leu

Petreci mult timp la locul de muncă și reușești să te bucuri de sprijinul colegilor în fiecare lucru pe care îl faci. De asemenea, pasiunea te caracterizează și ea în această săptămână și petreceți timp de calitate împreună.

Fecioară

În această săptămână, te concentrezi pe toate aspectele care țin de sănătate. Astfel, vrei să ai un stil de viață mai sănătos, iar pentru a face asta reușești să adopți o dietă mai echilibrată și să fii mai activ. Găsești determinarea de care ai nevoie.

Balanță

Începi să te concentrezi din ce în ce mai mult pe problemele financiare pe care le ai. Este important să nu pui prea multă presiune pe propria persoană, ci încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere. Spre finalul săptămânii începi să privești lucrurile cu mai multă relaxare.

Scorpion

În această săptămână petreci mult timp singur, într-o încercare de a te regăsi și de a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Încearcă, totuși, să discuți și cu o persoană în care ai încredere și nu alege să te izolezi.

Săgetător

Discuțiile pe care le ai cu prietenii, în această săptămână, te ajută să te concentrezi mai mult pe lucrurile pe care le ai de făcut și, prin urmare, să fii mai productiv. Ai din ce în ce mai multă încredere în tine și găsești determinarea de a face tot ceea ce îți propui.

Capricorn

Nu reușești să îți păstrezi calmul, iar din acest motiv există șanse mari să intri în tot felul de conflicte, în această săptămână. Astfel, este posibil să apară unele probleme la locul de muncă. Încearcă să petreci puțin timp singur.

Vărsător

Petreci mult timp acasă în compania familiei. Te bucuri de timp de calitate petrecut în compania acestor persoane importante din viața mea și reușiți să recuperați din momentele pe care le-ați petrecut departe unul de altul.

Pești

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Înveți o mulțime de lucruri dintr-un domeniu care te interesează deosebit de mult și, astfel, simți că faci pași importanți în direcția pe care ți-o dorești. La sfârșitul săptămânii primești o veste bună.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 2-8 martie