x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 2 - 8 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care aduce mulți prieteni și multe întâlniri favorabile

Horoscop saptamanal 2 - 8 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care aduce mulți prieteni și multe întâlniri favorabile

02 Sep 2019   •   11:06
Horoscop saptamanal 2 - 8 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care aduce mulți prieteni și multe întâlniri favorabile

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 2-8 septembrie. 

HOROSCOP FECIOARĂ - Multe planete în semnul lor zodiacal. Au tonus, inteligență și fac lucrurile cu drag. Sâmbătă și duminică au parte de o realizare la care muncesc toată săptămâna. Trebuie să pună accentul pe sănătate și recuperare joi și vineri.

HOROSCOP BALANȚĂ - Au parte de lucruri nerezolvate din celelalte săptămâni pe care încearcă să le rezolve. Marți și miercuri sunt zile bune din punct de vedere financiar. Atenție la drum spre finalul săptămânii.

HOROSCOP SCORPION - O săptămână care aduce mulți prieteni și multe întâlniri favorabile. Sunt populari și au succes. Spre finalul săptămânii cheltuie multă energie și mulți bani. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR  - O săptămână cu autoritate, vor să demonstreze că sunt harnici și au succes. Spre finalul săptămâni sunt orgolioși și vor să aibă tot timpul dreptate.

HOROSCOP CAPRICORN  Au parte de negocieri și discuții profesionale. Sunt întâlniri importante legate de proiectele profesionale. Atenție joi și vineri la sănătate, dar și la relațiile profesionale dificile cu cineva. Emoțiile trăite le pot da sănătate peste cap.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Au parte de colaboratori care își fac bine treaba. Joi și vineri au zile tensionate din partea unor prieteni. Trebuie să evite să facă promisiuni prea mari.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Camelia Patrascanu horoscop