x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20 - 26 aprilie. Leii se concentrează pe tot ce înseamnă carieră

Horoscop săptămânal, 20 - 26 aprilie. Leii se concentrează pe tot ce înseamnă carieră

19 Apr 2020   •   13:54
Horoscop săptămânal, 20 - 26 aprilie. Leii se concentrează pe tot ce înseamnă carieră
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână primești vești bune pe plan financiar și, astfel, reușești să mai elimini din stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima perioadă. De asemenea, începi să te ocupi de activități care îți aduc mai multă satisfacție interioară.

Taur

Săptămâna aceasta este despre spiritualitate. Începi să acorzi mai mult timp pasiunilor pe care le ai, dar și dorinței de a atinge un echilibru interior. Astfel, îți petreci mare parte din timp singur și începi să vezi, spre finalul săptămânii, beneficiile pe care ți le aduce spiritualitatea.

Gemeni

Începi să acorzi mai mult timp lucrurilor care îți aduc fericire. Astfel, de ocupi de pasiunile pe care le ai, dar și de o serie de proiecte care te pot ajuta să crești pe plan profesional. În plus, te bucuri de fiecare moment de liniște care te ajută să te redescoperi.

Rac

Reiei legătura cu niște prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult. Chiar dacă reluarea legăturii se rezumă în prezent la discuții telefonice sau online, reușești să îți amintești de toate momentele frumoase prin care ați trecut împreună.

Leu

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă carieră. Încerci să îți faci ordine în gânduri, astfel încât să poți progresa pe plan profesional, chiar dacă modul în care muncești s-a schimbat în ultima perioadă. Primești o veste bună la finalul săptămânii.

Fecioară

În această săptămână este posibil să apară în calea ta o oportunitate pe plan profesional. Pe de altă parte, ai tendința de a analiza la nesfârșit toate implicațiile, iar până te hotărăști, oportunitatea poate dispărea. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere.

Balanță

Romantismul te caracterizează în această săptămână. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și reușiți să vă cunoașteți mai bine. În plus, vă faceți o mulțime de planuri de viitor care să vă ajute să creșteți împreună.

Scorpion

În această săptămână înveți cât de importantă este munca în echipă. Astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui, cu ajutorul persoanelor din jurul tău. În plus, dai dovadă de determinare și curaj în tot ceea ce faci.

Săgetător

Încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, pentru a putea să-ți concentrezi toate eforturile în acea direcție. Este recomandat să discuți cu o persoană în care ai încredere. Până la finalul săptămânii reușești să îți faci un plan de acțiune.

Capricorn

Ai parte de discuții pline de semnificație alături de persoanele importante din viața ta și reușești să îți dai seama cât de importante sunt lucrurile mărunte pe care înainte le ignorai complet. Astfel, începi să privești viața dintr-o altă perspectivă.

Vărsător

Te bucuri de compania unei persoane importante din viața ta, iar toate discuțiile pe care le aveți te ajută să privești lucrurile cu mai mult optimism. Astfel, în această săptămână te bucuri de multă energie pozitivă care te ajută să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui.

Pești

În această săptămână, curiozitatea te caracterizează. Astfel, îți dorești să înveți cât mai multe lucruri despre un domeniu care te interesează de mult timp, dar pe care l-ai tot ignorat. De asemenea, găsești determinarea necesară pentru a-ți duce la bun sfârșit toate responsabilitățile.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 20-26 aprilie