x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20 - 26 mai. Taurii primesc vești bune pe plan financiar

Horoscop săptămânal, 20 - 26 mai. Taurii primesc vești bune pe plan financiar

17 Mai 2019   •   10:28
Horoscop săptămânal, 20 - 26 mai. Taurii primesc vești bune pe plan financiar
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Te concentrezi în mare parte pe lucrurile care țin de carieră. Vrei să faci schimbări importante sau pur și simplu să avansezi, așa că nu prea îți dai timp de răgaz. Petreci mare parte din săptămână la birou, iar extenuarea nu întârzie să apară.

Taur

Primești vești bune pe plan financiar, astfel că reușești să-ți îmbunătățești considerabil veniturile lunare. În plus, începi să înveți din ce în ce mai multe lucruri, așa că mare parte din timp îl vei petrece studiind. Acumulezi multe informații folositoare.

Gemeni

Ai parte de o săptămână relaxantă, pentru că reușești să atingi echilibrul emoțional pe care îl cauți de atâta timp. În plus, este o perioadă favorabilă studiului. Dacă ești pe punctul de a da un examen, acum poți să acumulezi cu ușurință informații.

Rac

Petreci mare parte din timp de unul singur. Te concentrezi pe pasiunile pe care le ai și încetezi să te mai gândești, măcar câteva ore pe zi, la ce așteptări au ceilalți de la tine. În sfârșit reușești să-ți pui dorințele pe primul loc.

Leu

Începi săptămâna cu mult optimism. Ai energie și ești entuziasmat de lucrurile pe care ți le oferă viitorul. În sfârșit reușești să faci un pas important în ceea ce privește cariera, iar încrederea în propria persoană este din nou puternică.

Fecioară

Găsești ceva ce cauți de mult. Fie că e vorba de un job, de o relație sau de un prieten, astrele se aliniază și îți oferă exact ceea ce îți doreai. În plus, reușești să-ți organizezi programul astfel încât să petreci timp și cu familia.

Balanță

Te gândești din ce în ce mai mult la o vacanță, undeva departe, pentru a putea să-ți reîncarci bateriile. În această săptămână discuți cu o persoană importantă din viața ta despre această evadare de care ai nevoie și puneți la cale o vacanță.

Scorpion

Ai parte de o săptămână agitată, care va trece de la pasiune la certuri. Este posibil să ai conflicte puternice cu persoana iubită, apărute în special din cauza problemelor financiare. Tratează lucrurile cu diplomație.

Săgetător

Începi săptămână cu multă energie pozitivă, iar această stare de bine pe care o ai reușește să încarce bateriile persoanelor cu care interacționezi. Ești în centrul atenției, iar toată această lumină pozitivă îți aduce multe oportunități.

Capricorn

Faci schimbări pe plan profesional . Fie că e vorba de semnarea unui contract, de un parteneriat sau de o schimbare de job, este ceva ce așteptai de mult timp. Pe de altă parte, ar fi necesar să acorzi mai multă atenție sănătății.

Vărsător

Comunici eficient în această săptămână. Reușești să găsești cuvintele potrivite pentru orice situație, astfel încât ajuți la încheierea unor conflicte vechi și la motivarea persoanelor din jurul tău. Ești un adevărat lider!

Pești

Îți concentrezi atenția asupra lucrurilor legate de casă și familie. Începi să redecorezi în încercarea de a construi un spațiu care să te caracterizeze. În plus, petreci timp cu familia și ai parte de discuții care te încarcă cu energie pozitivă.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 20-26 mai