x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 21 - 27 ianuarie. Taurii se gândesc la viitor

Horoscop săptămânal, 21 - 27 ianuarie. Taurii se gândesc la viitor

17 Ian 2019   •   10:02
Horoscop săptămânal, 21 - 27 ianuarie. Taurii se gândesc la viitor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta vrei să petreci cât mai mult timp singur. Fie că este vorba de locul de muncă sau pur și simplu de modul în care îți petreci timpul liber, preferi să faci lucrurile de unul singur. În această săptămână, reușești să te reconectezi cu propriile aspirații și nevoi.

Taur

Îți concentrezi atenția asupra lucrurilor pe care le ai de făcut pentru viitorul tău. Lucrezi din greu și nu prea îți aloci timp pentru a te relaxa. Extenuarea te ajunge din urmă, iar sfârșitul săptămânii îl vei petrece, în mare parte, în casă.

Gemeni

Vrei să faci prea multe lucruri deodată. Ai atât de multe lucruri de dus la bun sfârșit încât îți este greu să decizi cu ce să începi. Este indicat să îți faci un plan înainte să te apuci de treabă, pentru a putea să te concentrezi și a da randament.

Rac

Simți că nu mai ai nimic care să te motiveze. În această săptămână îți concentrezi atenția asupra acumulării de noi informații. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și să reușești să-ți regăsești calea. Adopți noi idei și filozofii de viață.

Leu

Ai discuții profunde, în această săptămână. Discuți cu cineva apropiat despre lucrurile pe care ți le dorești de la viață și reușești să-ți construiești un plan de acțiune bine pus la punct. Discuțiile pe care o să le ai te vor ajuta să te cunoști mai bine.

Fecioară

Ai parte de o săptămână plină de stres. Nu reușești să te concentrezi asupra lucrurilor simple și te enervezi cu ușurință de la o orice lucru mărunt. Poate ar fi momentul să te deconectezi puțin de la tot ce e în jur, pentru a putea să-ți regăsești echilibrul interior.

Balanță

În această săptămână, te caracterizează energia. Ai energia necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ce îți pui în minte, cât și încrederea că totul va decurge exact așa cum îți dorești. În plus, înveți că este în regulă să ceri ajutorul cuiva atunci când ai nevoie.

Scorpion

Săptămâna aceasta este despre distracție. Te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta și reușești să-ți organizezi timpul eficient, astfel încât să nu-ți neglijezi responsabilitățile. Se anunță o săptămână productivă și plină de distracție.

Săgetător

Nu prea ai timp liber. Încerci să te împarți între familie, prieteni și locul de muncă. Ar fi indicat să discuți deschis cu personele importante din viața ta și să le explici că te afli într-o perioadă aglomerată. Nu pune presiune asupra ta fără niciun rost.

Capricorn

Ai o mulțime de idei pe care vrei să le împărtășești cu cei din jur, însă este indicat să nu încerci să-i convingi pe ceilalți să adopte ideile tale. Săptămâna aceasta înveți să accepți că suntem diferiți. Pe de altă parte, reușești să întâlnești oameni care se află pe aceeași lungime de undă cu tine.

Vărsător

Săptămâna aceasta simți nevoia să faci cheltuieli. Ai tendința de a arunca cu bani în stânga și în dreapta pe lucrurile de care nu ai neapărat nevoie. Învață să economisești, pentru că este posibil să apară niște cheltuieli urgente la sfârșitul săptămânii.

Pești

Nu mai ești dispus să faci compromisuri. Știi cu exactitate ce îți dorești și vrei să îți îndrepți toate eforturile în acea direcție. În cele din urmă, reușești să te gândești și la fericirea personală și să acorzi atenție propriilor dorințe.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 21-27 ianuarie