x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 21 - 27 octombrie. Reușești să te deschizi complet în fața acelei persoane importante din viața ta

Horoscop săptămânal, 21 - 27 octombrie. Reușești să te deschizi complet în fața acelei persoane importante din viața ta

21 Oct 2019   •   14:44
Horoscop săptămânal, 21 - 27 octombrie. Reușești să te deschizi complet în fața acelei persoane importante din viața ta
Sursa foto: pixabay.com

Balanță

Reușești să te deschizi complet în fața acelei persoane importante din viața ta. În sfârșit găsești curajul să discuți deschis despre ce simți și despre lucrurile pe care ți le dorești de la viitor. Spre finalul săptămânii acorzi mai multă atenție economiei.

Scorpion

În această săptămână nu mai faci compromisuri. Muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești și nu mai lași pe nimeni să stea în calea fericirii tale. Mai mult, acum este momentul în care reușești să spui tare și răspicat ce crezi.

Săgetător

Simți nevoia să petreci mai mult timp de unul singur, pentru a te putea concentra pe relaxare și pe regăsire. În plus, nu ești mulțumit cu situația profesională în care ești, așa că acest timp petrecut singur o să îți ofere câteva răspunsuri.

Capricorn

Petreci mult timp alături de prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Recuperați toate momentele pe care le-ați petrecut separați și vă bucurați că încă reușiți să vă situați pe aceeași lungime de undă. Se anunță o săptămână a amintirilor.

Vărsător

Armonia este prezentă în această săptămână în viața ta. Reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, să petreci timp singur, dar și să aloci suficient timp responsabilităților pe care le ai.

Pești

Vrei să ieși din rutină, astfel că întreaga ta atenție se concentrează asupra activităților noi pe care poți să le faci. Vrei să călătorești mult mai mult decât îți permite timpul, iar dacă nu poți, reușești să găsești și activități locale care să te scoată din rutină.

Berbec

Romantismul te caracterizează în această săptămână, dar și spiritualitatea. Astfel, petreci timp alături de partenerul e cuplu, însă ai grijă să îți acorzi timp și pentru reconectarea cu propria persoană. În plus, iei unele decizii care țin de viitor.

Taur

Ai mai multă energie decât în mod normal și profiți de moment pentru a face o mulțime de activități pe care le-ai tot dat deoparte. În plus, lucrurile încep să meargă în direcția dorită pe plan profesional. Se anunță o săptămâmă productivă.

Gemeni

Energia pozitivă de care te bucuri se combină cu romantismul caracteristic și, astfel, găsești rețeta unei săptămâni perfecte. Pe de-o parte, ai parte de productivitate la locul de muncă, reușești să acumulezi informații, dar ai parte și de momente de intimitate alături de partenerul de cuplu.

Rac

Creativitatea îți face cu ochiul, iar sensibilitatea este mai prezentă decât în mod normal. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și reușești să te deschizi complet în fața lor. Mai mult, reușești să găsești rezolvări acolo unde ieri erau doar probleme.

Leu

Începi să te gândești mai mult la viitor și la carieră. Muncești mai mult decât în mod normal în această săptămână, însă reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți să petreci timp și alături de persoanele importante din viața ta.

Fecioară

Nu îți vine să crezi cât de multă încredere ai în propria persoană, în această săptămână. Faci pași importanți în atingerea obiectivelor pe care le ai, iar încrederea pe care o transmiți îi face pe cei din jur să își dorească să petreacă timp în preajma ta.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanl 21-27 octombrie