x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22 - 28 iunie. Vrei să rezolvi toate neînțelegerile și să poți trece, alături de partenerul de cuplu, la un nou nivel

Horoscop săptămânal, 22 - 28 iunie. Vrei să rezolvi toate neînțelegerile și să poți trece, alături de partenerul de cuplu, la un nou nivel

22 Iun 2020   •   16:32
Horoscop săptămânal, 22 - 28 iunie. Vrei să rezolvi toate neînțelegerile și să poți trece, alături de partenerul de cuplu, la un nou nivel

Horoscop Berbec

Simți că nimeni nu te înțelege pe deplin și, prin urmare, este posibil să apară unele frustrări. Încearcă să discuți mai deschis cu persoanele din jurul tău și nu-ți lăsa emoțiile să te ghideze. Fii răbdător cu cei din jur.

Horoscop Taur

Simți că nu îți ajunge timpul să faci tot ceea ce ți-ai propus la începutul săptămânii. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul, în baza unei liste cu priorități. De asemenea, nu este o rușine să ceri ajutor persoanelor din jurul tău.

Horoscop Gemeni

Încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Astfel, îți concentrezi atenția asupra propriei persoane și asupra aspirațiilor pe care le ai de mult timp. În această săptămână, găsești determinarea pentru a face pași concreți în direcția pe care ți-o dorești.

Horoscop Rac

Visezi cu ochii deschiși, în această săptămână. Astfel, îți petreci mare parte din timp singur și îți îndrepți imaginația către zona artelor. În plus, este posibil să îți descoperi noi pasiuni la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Horoscop Leu

În această săptămână, îți concentrezi atenția asupra problemelor care au apărut în viața de cuplu. Vrei să rezolvi toate neînțelegerile și să poți trece, alături de partenerul de cuplu, la un nou nivel. Reușești să comunici eficient.

Horoscop Fecioară

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și îți aloci câteva momente de relaxare, în această săptămână. Agitația din ultima vreme te-a ajuns din urmă, iar la începutul săptămânii este posibil să te simți extenuat.

Horoscop Balanță

În această săptămână, încerci să îți faci ordine în gânduri pentru a putea să îți dai seama ce este de făcut în continuare. Te confrunți cu unele probleme de mult timp, iar acum găsești liniștea necesară pentru a le rezolva.

Horoscop Scorpion

Romantismul te caracterizează, în această săptămână. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și vorbești deschis despre ceea ce simți. Astfel, relația pe care o ai reușește să treacă la un nou nivel.

Horoscop Săgetător

Reușești să te reconectezi cu persoanele importante din viața ta, după ce, în ultima perioadă, le-ai cam ignorat. În plus, îți dai seama că este necesar să renunți la persoanele toxice din jurul tău pentru a putea să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.

Horoscop Capricorn

În această săptămână, îți concentrezi atenția pe tot ce înseamnă studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și, prin urmare, să progresezi atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Ai parte de o săptămână productivă.

Horoscop Vărsător

În această săptămână, te ocupi doar de activitățile care îți aduc plăcere. Fie că e vorba de o plimbare în parc sau de vizionarea unui film pe care vrei să îl vezi de mult timp. Reușești să te relaxezi cu adevărat.

Horoscop Pești

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Astfel, reușești să rezolvi cu ușurință toate problemele care îți apar în cale și, de asemenea, reușești să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai.

×