x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 22-28 octombrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna Plină va influența mai multe zodii

Horoscop saptamanal 22-28 octombrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna Plină va influența mai multe zodii

21 Oct 2018   •   14:15
Horoscop saptamanal 22-28 octombrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna Plină va influența mai multe zodii

Horoscop saptamanal. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile săptămânii 22-28 octombrie.

Horoscop SCORPION. Scorpionii sunt în formă, au multe lucruri de făcut - au și cu ce. Au calități care sunt accentuate de tranzitele planetare prin semnul lor zodiacal, iar Luna Plină îi poate ajuta pe mulți dintre ei să realizeze care este scopul lor principal acum, care este interesul lor, cum pot să și-l atingă, cum pot să se evidențieze. 

Horoscop SĂGETĂTOR. Aveți multe lucruri de corectat din urmă. S-ar putea ca cineva să vă arate cu degetul sau să vă reproșeze ceva. Dacă veți analiza s-ar putea să constatați că alții au avut într-adevăr dreptate. Luna Plină vă sesizează și propriile voastre defecte sau greșeli.

Horoscop CAPRICORN. Capricornii au chef de mai multă iubire și de mai puțină muncă. Lipsa iubirii, a contactului afectiv cu persoana iubită se simte. Luna Plină accentuează în acest moment tema calității vieții. Capricornii vor cântări acum dacă nu cumva pierd iubirea.

Horoscop VĂRSĂTOR. Stau bine la capitolul faimă, conduc lucrurile cu mână forte, știiu foarte bine ce vor, ce-și doresc și sunt și apreciați pentu calitățile lor profesionale și experiențele pe care le-au acumulat în diverse exerciții de muncă, acolo unde au dovedit claritate și fermitate. Luna Plină de miercuri spune că dacă acceptă o propunere s-ar putea să-și strice comoditățile, orarul de viață.

Horoscop PEȘTI. Multe informații în această săptămână. Inclusiv pe cale oficială vin tot felul de acte, de cereri pe care trebuie să le rezolve, însă este o bătălie a părerilor, a opiniilor, principiilor și valorilor de viață. Se confruntă în acest fel cu diverse persoane din mediul apropiat. Poate constată că sunt bârfiți, dar au lăsat ei loc de interpretare greșită și sunt foarte multe explicații de dat în această săptămână.

Horoscop BERBEC. Berbecii pun accentul pe bani, câștiguri, bunuri. Lăcomia este foarte accentuată în acest interval. S-ar putea ca cineva să se supere pe ei. Atenție, mai ales miercuri și joi, când se simt foarte bine efectele acestei Luni Pline. 

Citeste aici horoscopul integral

×