x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22 - 28 octombrie. Cariera este în centrul atenţiei

Horoscop săptămânal, 22 - 28 octombrie. Cariera este în centrul atenţiei

18 Oct 2018   •   12:38
Horoscop săptămânal, 22 - 28 octombrie. Cariera este în centrul atenţiei

Berbec

Săptămâna se anunţă a fi plină de oportunităţi, astfel vei vedea că toate eforturile depuse nu au fost în zadar. De asemenea, situaţia financiară începe să se îmbunătăţească. Pe de altă parte, vor apărea unele conflicte în viaţa de cuplu.

Taur

Curajul devine din ce în ce mai prezent, iar asta pentru că încrederea în propria persoană creşte. Din păcate, încrederea aduce şi o doză de aroganţă, iar acest lucru va duce la conflicte la locul de muncă sau chiar cu prietenii.

Gemeni

Proiectele la care lucrezi de mult timp încep să se concretizeze. De asemenea, munca în echipă va aduce cu sine multe oportunităţi în această săptămână, iar posibilitatea avansării pe plan profesional este din ce în ce mai vizibilă.

Rac

Săptămâna aceasta este despre relaxare. Reuşeşti să petreci timp cu familia şi să te detaşezi de toată agitaţia de la locul de muncă. Plănuiţi chiar unele excursii departe de agitaţia oferită de oraş şi rezolvaţi unele probleme de comunicare.

Leu

Relaţiile cu prietenii, partenerul de viaţă şi familia au avut de suferit în ultima perioadă, pentru că nu ai reuşit să le acorzi din timpul tău. Cei apropiaţi îţi înţeleg atitudinea, comportamentul faţă de ei, însă ar fi bine să îţi organizezi mai bine programul.

Fecioară

Munceşti mult, iar rezultatele întârzie să apară. Cu toate acestea, nu trebuie să te descurajezi pentru că la finalul săptămânii primeşti veşti bune de la locul de muncă. Fie că este vorba de o mărire sau de ocuparea unei poziţii mai înalte, munca nu a fost în zadar.

Balanţă

Energia este prezentă şi aduce cu sine şi o atitudine pozitivă faţă de orice lucru care apare în viaţa ta. De asemenea, în această săptămână o să petreci mult timp în natură, alături de prieteni, iar acest cadru îţi dă posibilitatea să descoperi noi oportunităţi.

Scorpion

Vrei să faci unele schimbări privind modul în care arăţi şi începi cu modul în care te îmbraci. Achiziţionezi o mulţime de noi haine, însă este recomandat să nu te laşi dus de val. Vrei să ajungi să te cunoşti mai bune din toate punctele de vedere.

Săgetător

Săptămâna aceasta este despre romantism. Petreci mult timp cu persoana iubită şi discutaţi despre absolut tot ce vă trece prin minte. Ajungeţi să vă cunoaşteţi mai bine şi chiar vă faceţi planuri mari de viitor.

Capricorn

Cariera este în centrul atenţiei. Săptămâna aceasta aduce o mulţime de oportunităţi şi nu vrei să ratezi niciuna. O să fie nevoie să iei decizii importante, aşa că analizează foarte bine toate variantele pe care le ai la dispoziţie.

Vărsător

Orgoliul şi aroganţa te va ţine pe loc în această săptămână. Nu ai disponibilitatea de a asculta opiniile celor din jurul tău, iar acest lucru va îndepărta oamenii de tine. Nu încerca să îţi impui opiniile prin orice mijloc, ci învaţă să comunici eficient.

Peşti

Toată atenţia din această săptămână se îndreaptă spre problemele din interiorul familiei. Unii membri ai familiei vor avea nevoie de ajutorul tău pentru a trece peste o perioadă dificilă, iar toată energia ta se va îndrepta în această direcţie.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 22-28 octombrie