x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23 - 29 iulie. Berbecii încep niște călătorii

Horoscop săptămânal, 23 - 29 iulie. Berbecii încep niște călătorii

20 Iul 2018   •   12:15
Horoscop săptămânal, 23 - 29 iulie. Berbecii încep niște călătorii

Berbec

Vrei să pornești într-o aventură. Ai multă energie, iar în oraș nu prea poți să o consumi așa cum ți-ai dori. În plus, munca din ultima perioadă trebuie răsplătită. Te gândești la o vacanță la munte sau la o ieșire din țară.

Taur

Ești mai agitat decât în mod normal și acționezi din impuls. Ar fi necesar să te oprești pentru o secundă, să tragi aer în piept și să te gândești mai bine dacă următoarea acțiune pe care vrei să o faci este cea corectă. 

Gemeni

Inițiativa este în mâinile tale. Ai o mulțime de idei și te poți exprima pe înțelesul tuturor. Reușești să convingi pe toată lumea că proiectul pe care vrei să-l pui în aplicare va avea beneficii reale. Ești vedeta acestei săptămâni!

Rac

Reacționezi din impuls și ești puțin cam emoțional în această săptămână. Dacă reușeși să te calmezi și să gândești la rece lucrurile care se întâmplă, rezultatul va fi unul pozitiv. În schimb, impulsul nu va aduce lucru bune în această săptămână. 

Leu

Ești gata să înveți ceva nou? Oportunitățile pe care această săptămână le aduce trebuie să fie exploatate la maximum. Ai o mulțime de lucruri noi de învățat și o mulțime de uși care se vor deschide. Tot ceea ce trebuie să faci este să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. 

Fecioară

Săptămâna începe cu o dorință aprigă de a face cât mai multe lucruri. Reușești să-ți organizezi timpul, astfel încât să ai timp să faci tot ceea ce îți proprui. De asemenea, acorzi timp familiei și prietenilor. 

Balanță

Va fi nevoie să faci un compromis în aceată săptămână, însă echilibrul te definește, astfel încât reușești să aduci lucrurile pe linia de plutire. Spre sfârșitul săptămânii, îți concentrezi atenția pe colaborări importante pentru cariera ta. 

Scorpion

Ai multe inițiative, însă nu toată lumea apreciază asta. Încearcă să nu îți pierzi încrederea în ideile tale. De asemenea, există riscul să intri în unele conflicte cu persoanele care nu sunt de aceeași părere cu tine. Învață să accepți criticile!

Săgetător

Realizezi tot ceea ce-ți propui în această săptămână. Ai creativitatea specifică unui copil, astfel că nu a nicio șansă să te plictisești. Reușești să-ți umpli timpul cu o mulțime de lucruri productive și astfel vei câștiga admirația celor din jur. 

Capricorn

Ai multe planuri, iar faptul că nu le poți pune pe toate în aplicare în cel mai scurt timp cu puțină te aduce în punctul în care nu mai crezi în ele. Învață să fii mai răbdător, iar săptămâna aceasta se va dovedi a fi în favoarea ta. 

Vărsător

În această săptămână ești caracterizat de altruism. Profiți de orice oportunitate pentru a întinde o mână de ajutor persoanelor care au nevoie. Atitudinea pe care o adopți, în această săptămână, te face să te simți mult mai bine în pielea ta. 

Pești

Săptămâna începe în ceață, iar asta nu pentru că ai avut un weekend cu alcool, ci pentru că nu prea știi ce să faci pentru a te apropia cât mai mutl de aspirațiile tale. Cu toate acestea, sfârșitul săptămânii vine cu mai multă claritate, iar primele idei încep să apară. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 23-29 iulie