x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23 - 29 martie. Racii muncesc mai mult decât în mod normal

Horoscop săptămânal, 23 - 29 martie. Racii muncesc mai mult decât în mod normal

19 Mar 2020   •   12:53
Horoscop săptămânal, 23 - 29 martie. Racii muncesc mai mult decât în mod normal
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână, te gândești mult la carieră. Nu știi dacă drumul pe care ți l-ai ales ți se potrivește atât de bine. Acum este momentul să analizezi cu atenție toate deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpul, cât și să privești spre lucrurile care îți aduc satisfacție.

Taur

Spiritualitatea te definește, în această săptămână. Petreci mult timp singur și încerci să atingi acel echilibru interior pe care ți-l dorești de mult timp. În plus, începi să te cunoști mai bine și să îți dai seama ce greșeli ai făcut în trecut, pentru a nu le repeta în viitor.

Gemeni

În această săptămână ai tendința de a visa cu ochii deschiși, însă acest lucru nu este neapărat rău, ci îți permite să ai mai multă încredere în tine și să munești pentru lucrurile pe care ți le dorești. Astfel, la finalul săptămânii primești o veste bună pe plan profesional.

Rac

În această săptămână muncești mai mult decât în mod normal și există șanse mari să ajungi la extenuare psihică. Încearcă să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care le are corpul și să încerci să iei o pauză de fiecare dată când simți că este necesar.

Leu

Nu reușești să îți găsești liniștea. Vrei să călătorești și să descoperi lucruri noi. Monotonia nu ți se potrivește și îți dorești să spargi rutina. Pe de altă parte, nu este momentul potrivit pentru asta. Încearcă să te bucuri de timpul petrecut în compania acelei persoane importante din viața ta.

Fecioară

Săptămâna aceasta este despre romantism și intimitate. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și reușiți să vă cunoașteți mai bine. În plus, discuțiile pe care le aveți duc la realizarea unui plan de viitor care sună bine. Păstrați-vă determinarea.

Balanță

Înveți să muncești în echipă. În sfârșit renunți la orgoliu și găsești curajul de a cere ajutor atunci când ai nevoie. Săptămâna aceasta va fi una productivă în care reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui, cu ajutor din partea persoanelor din jurul tău.

Scorpion

În această săptămână reușești să faci schimbările pe care ți le dorești de mult timp. Astfel, începi să mănânci mai sănătos și, în plus, acorzi atenție sportului. Ai parte de o săptămână activă care te ajută să te încarci cu energie pozitivă.

Săgetător

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul săptămânii. În plus, în combinație cu pasiunea care te caracterizează, reușești să duci la bun sfârșit niște proiecte ambițioase la care te gândești de mult timp. La finalul săptămânii ești mulțumit de ce ai realizat.

Capricorn

Nu reușești să îți găsești calmul, iar în această săptămână o să ai o stare constantă de neliniște. Este important să discuți cu cineva în care ai încredere despre problemele cu care te confrunți, pentru a putea să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Vărsător

Înveți să comunici din ce în ce mai eficient și, astfel, reușești să te faci înțeles cu usurință. De asemenea, determinarea de care dai dovadă îi motivează pe cei din jurul tău și, în plus, reușești să atragi atenția superiorilor de la locul de muncă.

Pești

Nu te mulțumește drumul profesional pe care ai pornit și simți nevoia să faci o schimbare semnificativă. Astfel, în această săptămână iei o decizie importantă și găsești curajul de a încerca ceva nou. La finalul săptămânii primești o veste bună pe plan profesional.  

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 23-29 martie