x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu probleme financiare

Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu probleme financiare

22 Sep 2019   •   10:47
Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu probleme financiare

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019.

HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioarele sunt dezamăgite luni și acest necaz poate veni de la cineva apropiat, un prieten sau cineva din familie. Au parte de provocări la muncă și reușesc să facă față cu brio. De altfel, reușesc să facă și bani.

HOROSCOP BALANȚĂ - Balanțele au un conflict la început de săptămână. Balanțele știu de ce și cui. Miercuri și joi pot explica ce nu s-a înțeles luni. E loc de distracție și idei creative pe tot parcursul săptămânii, când se vor face remarcați de ceilalți.

HOROSCOP SCORPION - Scorpionii au luni o lipsă de orizont și nu sunt siguri că își ating obiectivul. Îți revin imediat după în celelalte zile. Reușesc să aibă succes, iar sămbătă ies dintr-o fundătură și se relansează.

HOROSCOP SĂGETĂTOR  - Săgetătorii fie au problema financiară sau de dispoziție, așa că nu le cereți bani săgetătorilor că vor refuza categoric Au parte de o autoritate profesională ridicată și sunt apreciați la locul de muncă, așa că nu au voie să fie leneși. O iubire poate veni pe parcursul săptămânii.  

HOROSCOP CAPRICORN - Capricornii au tensiuni în relație sau la locul de muncă. Pot regla lucrurile pe ambele planuri în această săptămână. Au zile fabuloase mai ales în relația cu autoritățile și le este recunoscută calitatea profesională. Pot accede la o funcție înaltă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Vărsătorii trebuie să-și înfrângă lipsă de cooperare profesională. Au zile minunate și ei sunt cei care bat toba și arată cât sunt de grozavi. Pot face impresie și deschid multe uși cu farmecul lor.

Citeste aici horoscopul integral

×