x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 24 - 30 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează un Crăciun de neuitat

Horoscop saptamanal 24 - 30 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează un Crăciun de neuitat

23 Dec 2018   •   10:58
Horoscop saptamanal 24 - 30 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează un Crăciun de neuitat
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru perioada 24 – 30 decembrie 2018.

HOROSCOP Săgetător - Atmosfera este frumoasă pentru ei. Se simt iubiți marți și miercuri. Au hartă bună și pentru joi și vineri. Finalul de saptămână îl petrec cu prietenii.

HOROSCOP Capricorn - Va fi un Crăciun de neuitat. Dicuțiile cu partenerul sunt foarte importante. Joi și vineri pot discuta lucruri foarte importante. În weekend sunt întâlniri foarte importante.

HOROSCOP Vărsător - Aleargă mult luni, dar Crăciunul este minunat. Sunt într-o formă foarte bună. Joi și vineri au aspecte bune și se bucură de tot felul de avantaje. 

HOROSCOP Pești - Au nevoie de iubire și de tandrețe. Sunt foarte sensibili. Muncesc foarte mult chiar în zilele de Crăiun. Multe discuții destul de sincere. În weekend vin cadourile frumoase. 

HOROSCOP Berbec - Ziua de luni aduce o atmosferă foarte liniștită și foarte caldă în familie, petrecerea e maximă marți și miercuri, cu atenționări de sănătate. Finalul de săptămână este foarte relaționist.

HOROSCOP Taur - Au o săptămână care începe agitat. Atmosfera este frumoasă marți și miercuri în familie. Trebuie să se acomodeze cu situațiile. Tot felul de mărturisiri joi și vineri.

HOROSCOP Gemeni - Se gândesc la bani luni. Sunt foarte încurajați marți și joi. Pot primi multe sfaturi. Joi și vineri au o atenționare pentru sănătate și o petrecere la final de săptămână.

Citeste aici horoscopul integral

 

 

×