x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 24 - 30 iunie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână dedicată carierei, persoanelor importante

Horoscop saptamanal 24 - 30 iunie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână dedicată carierei, persoanelor importante

23 Iun 2019   •   15:46
Horoscop saptamanal 24 - 30 iunie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână dedicată carierei, persoanelor importante

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie. 

HOROSCOP Berbec - sunt puși pe fapte mari, mai ales marți, miercuri și joi. Au multe opinii de subliniat, sunt capabili să strice o treabă făcută până acum și pot veni cu o versiune mai bună. Pot câștiga bani de pe urma îndrăznelii lor.

HOROSCOP Taur - Debutează mai anevoios, au încă nevoie să își încarce bateriile. Se ocupă mai mult de sănătatea lor, de lucruri subtile la locul de muncă. Joi și vineri au capacități de a schimba lucruri, să vină cu inovații.

HOROSCOP Gemeni - Sunt în formă, pot participa la o întâlnire importantă, unde pot face o impresie foarte bună. Mizele sunt mari. Prietenii sunt importanți, la fel și conexiunile. Un secret îl află joi.

HOROSCOP Rac - O săptămână dedicată carierei, persoanelor importante. Se distanțează cumva de regulile unui parteneriat cu care nu mai sunt de acord și își asumă independența. 

HOROSCOP Leu - Se orientează mai mult către alții, sunt foarte concentrați pe parteneri și colaboratori. Pot specula un punct nevralgic luni, pot face corecții. Discuții legale și filosofice, marți și miercuri. Joi și vineri pot schimba lucruri.

HOROSCOP Fecioară - Relații publice, întâlniri susținute astral. Se gândesc la bani, sunt motivate să sporească financiar speculând atuurile pe care le au. Zi de joi excepțională, pot privi informații care să deschidă un culoar pentru viitor.

HOROSCOP Balanță - Muncesc. Listă lungă cu lucruri de rezolvat. Sunt motivate, dar marți și miercuri sunt zile conflictuale. Nu sunt dispuse să facă compromisuri, se țin tare pe poziții și pot avea dispute. Joi, insistând, persoana cu care colaborează își schimbă dispoziția.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Camelia Patrascanu horoscop