x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 24 februarie - 1 martie. Racii trebuie să își asculte intuiția

Horoscop săptămânal, 24 februarie - 1 martie. Racii trebuie să își asculte intuiția

20 Feb 2020   •   12:43
Horoscop săptămânal, 24 februarie - 1 martie. Racii trebuie să își asculte intuiția
Sursa foto: Imagine de Adina Voicu de la Pixabay

Berbec

Reiei legătura cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, iar mare parte din această săptămână va fi despre  amintiri, cât și despre noi planuri de viitor. În plus, discuțiile pe care le ai cu această persoană te ajută să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Taur

În această săptămână înveți să îți organizezi mai bine timpul. Astfel, reușești să îți faci o listă de priorități care să-ți permită să petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, dar să poți să acorzi atenție și responsabilităților. Ai parte de o săptămână productivă.

Gemeni

Nu reușești să îți controlezi emoțiile prea bine și ai tendința să reacționezi impulsvi, în speciala la locul de muncă. În această săptămână este important să acorzi mai multă atenție timpului petrecut singur pentru a putea să îți dai seama de direceția în care îți dorești să te îndrepți.

Citește și Horoscop lunar, martie 2020. Se anunță o lună plină de schimbări

Rac

Intuiția va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii și nu îți va permite să ratezi oportunități la care visezi de mult timp. În plus, în această săptămână ești mai sociabil decât în mod normal și ai șansa să cunoști oameni interesanți care te pot ghida pe plan profesional.

Leu

Romantismul te caracterizează, în această săptămână, și, prin urmare, te bucuri de multă intimitate alături de partenerul de cuplu. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să poți să te ocupi și de responsabilitățile și pasiunile pe care le ai.

Fecioară

Pasiunea este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii, indiferent de ceea ce faci. Prin urmare, acest mod în care tratezi totul din jurul tău te ajută să crești pe toate planurile. Relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește, în timp ce primești vești bune de la locul de muncă.

Balanță

Începi să acorzi mai multă atenție sănătății și, prin urmare, vrei să adopți un stil de viață mai sănătos. Astfel, azi găsești determinarea de a începe să faci mișcare, cât și de a adopta o dietă mai echilibrată. Încearcă să ai mai multă încredere în propria persoană.

Scorpion

Petreci timp alături de o persoană importantă din viața ta și reușești să discuți despre problemele cu care te confrunți de ceva vreme. În plus, aceste discuții pe care le ai te ajută să îți controlezi mai bine emoțiile.

Săgetător

Această săptămână este despre experiențe noi. Astfel, găsești curajul de a face unele schimbări importante în viața ta, cât și de a începe să faci unele activități noi. În plus, reușești să îi mobilizezi și pe cei din jurul tău și ți se alăture.

Capricorn

În această săptămână înveți să comunici mai eficient, dar reușești să acorzi atenție și studiului. În fond, această săptămână este despre informație și despre toate detaliile pe care poți să le asimilezi și care urmează să te ajute pe plan profesional.

Vărsător

În această săptămână analizezi tot ce se întâmplă în jurul tău și reușești, astfel, să rezolvi cu ușurință toate problemele cu care te confrunți. De asemenea, intuiția funcționează perfect și te ajută să apropii de aspirațiile pe care le ai.

Pești

Nu prea reușești să te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut, în această săptămână, ci ai tendința de a fi distrat de tot ce se întâmplă în jurul tău. Este recomandat să încerci să petreci mai mult timp singur, pentru a putea să îți reîncarci bateriile.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal