x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25 - 31 martie. Gemenii se gândesc din ce în ce mai mult viitor

Horoscop săptămânal, 25 - 31 martie. Gemenii se gândesc din ce în ce mai mult viitor

21 Mar 2019   •   14:00
Horoscop săptămânal, 25 - 31 martie. Gemenii se gândesc din ce în ce mai mult viitor

Berbec

Începi săptămâna cu dorinţa de a petrece cât mai mult timp singur, în speranţa că o să poţi să te ocupi mai mult de lucrurile care îţi plac. Spre sfârşitul săptămânii reuşeşti să îţi încarci bateriile şi să te ocupi şi de responsabilităţile pe care le ai.

Taur

Încerci să îţi dai seama ce îţi doreşti de la viaţă, iar toată săptămâna se învârte în jurul acestei idei. Reuşeşti să petreci timp cu o persoană importantă din viaţa ta şi ar fi bine să discuţi cu ea despre aceste lucruri.

Gemeni

Te concentrezi asupra viitorului. Munceşti mult în această săptămână şi încerci să duci la bun sfârşit tot ce îţi pui în minte. Faci îmbunătăţiri clare când vine vorba de carieră şi încerci să te concentrezi din ce în ce mai mult.

Rac

Începi săptămâna cu multă energie pozitivă, însă nu poţi să te concentrezi nici la locul de muncă, nici atunci când vine vorba de asimilarea de noi informaţii. Abia spre sfârşitul săptămânii reuşeşti să acorzi mai multă atenţie lucrurilor din jurul tău.

Leu

Eşti caracterizat de romantism. Dacă eşti într-o relaţie, săptămâna aceasta toată atenţia ta se îndreaptă spre persoana iubită. În schimb, dacă eşti singur, ai şanse mari să atragi atenţia acelei persoane de care te simţi atras de mult timp.

Fecioară

Vezi frumuseţea în fiecare lucru mic. În această săptămână eşti plin de optimism şi reuşeşti să transmiţi energie pozitivă fiecărei persoane cu care interacţionezi. În plus, începi să ai o perspectivă mult mai simplă şi mai roz asupra vieţii.

Balanţă

Săptămâna aceasta vrei să îţi îndrepţi atenţia asupra oamenilor din viaţa ta. Petreci mult timp cu prietenii şi reuşiţi să recuperaţi timpul pe care l-aţi petrecut separaţi. Petrecerile nu vor lipsi din program.

Scorpion

Apar o serie de probleme financiare pe care nu le poţi ignora în această săptămână. Vrei din ce în ce mai mult să-ţi regândeşti traiectoria profesională, astfel încât să poţi obţine venituri mai mari care să nu te mai aducă în punctul în care eşti acum.

Săgetător

Viaţa socială atinge cote maxime în această săptămână. Participi la toate evenimentele sociale la care poţi şi cunoşti oameni noi. Reuşeşti să te integrezi în fiecare grup în care ajungi şi relaţiile pe care le construieşti te vor ajuta pe plan profesional.

Capricorn

Poţi să primeşti tot ce îţi doreşti, atâta timp cât ştii cum să ceri. Săptămâna aceasta te învaţă puterea pe care o au cuvintele şi încerci să înveţi să le foloseşti astfel încât să fie în avantajul tău. Încerci să acumulezi cât de multe informaţii poţi.

Vărsător

Începi să te gândeşti mai bine la care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru tine. Problemele financiare din ultima perioadă te-au făcut să-ţi schimbi perspectiva asupra vieţii. În plus, începi să nu mai arunci bani pe lucrurile de care nu ai nevoie.

Peşti

Doar pentru că ai început un nou proiect, nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă, îngrijorat fiind de ce e de făcut pe viitor. Încearcă să discuţi cu oameni importanţi din viaţa ta despre lucrurile pe care le ai de făcut, pentru a putea să te relaxezi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal saptamana viitoare