x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie 2019. Aranjamentul planetelor din diagrama dumneavoastră vă conduce în direcția care vă place

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie 2019. Aranjamentul planetelor din diagrama dumneavoastră vă conduce în direcția care vă place

20 Feb 2019   •   13:39
Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie 2019. Aranjamentul planetelor din diagrama dumneavoastră vă conduce în direcția care vă place

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 25 februarie – 3 martie 2019.

 

Horoscop BERBEC: In aceste zile va petreceti timpul mai mult alaturi de tineri. Dispuneti de o energie debordanta. Veti vizita muzee, galerii de arta, parcuri si tot felul de locuri care va stimuleaza creativitatea.

Horoscop TAUR : Soarele este inca in partea de sus a graficului dumneavoastra si asta inseamna ca sunteti in lumina reflectoarelor. Toata lumea va observa mai mult decat o face de obicei. Sunteti competenti, capabili si puternici. Succes!

Horoscop GEMENI: Relatiile cu lumea din jurul dumneavoastra sunt din ce in ce mai bune. Oamenii se vor bucura sa va aiba in preajma. Buna dispozitie ii relaxeaza pe cei cu care veniti in contact. Sunteti dornici de invatat lucruri noi, asa ca va veti inscrie la un curs.

Horoscop RAC: La locul de munca se vor face cateva schimbari si lucrurile o iau pe un fagas prosper. Veti avea timp si energie sa va ocupati de unele detalii privind o proprietate comuna, o mostenire sau orice altceva legat de bogatia familiei.

Horoscop LEU: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca va intensificati concentrarea asupra celor mai apropiate relatii si parteneriate. Sfatul nostru este sa va atasati mai mult de partenerul de viata. Nu este bine sa mergeti singuri la drum.

Horoscop FECIOARA: Aranjamentul planetelor din diagrama dumneavoastra va conduce in directia care va place. Veti avea mai multa grija de modul cum va gestionati viata si de treburile care constituie rutina zilnica.

Horoscop BALANTA: Scopul acestei saptamani este sa faceti ceea ce va doriti si sa demonstrati lumii din jur de ce sunteti in stare. In topul preocuparilor vor fi distractiile, filmele, spectacolele si evenimentele sportive.

 

 

Citeste aici horoscopul integral

×