x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25 noiembrie - 1 decembrie. Creativitatea este o caracteristică principală a ta în această săptămână

Horoscop săptămânal, 25 noiembrie - 1 decembrie. Creativitatea este o caracteristică principală a ta în această săptămână

25 Noi 2019   •   14:05
Horoscop săptămânal, 25 noiembrie - 1 decembrie. Creativitatea este o caracteristică principală a ta în această săptămână
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Petreci mare parte din timp alături de persoana iubită. Încerci să te reconectezi cu persoana iubită și să ajungeți să vă cunoașteți mai bine. Intimitatea vă ajută să duceți relația la un nou nivel. În plus, dai doavdă de multă deschidere în raport cu problemele partenerului de cuplu.

Taur

Romantismul te caracterizează în această săptămână și, în plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să dedici timp atât pasiunilor, cât și persoanei iubite. Reușești să te bucuri de hobby-urile pe care le ai, dar și să rezolvi problemele pe care le ai în interiorul relației.

Gemeni

Îți redefinești o relație semnificativă pe care o ai fie cu un prieten apropiat, fie cu partenerul de cuplu. Încerci să îți exprimi nemulțumirile și să ceri să ți se acordă mai multă atenție sau mai multă libertate pentru a face lucrurile pe care ți le dorești pentru tine.

Rac

În această săptămână găsești curajul necesar să renunți la persoanele toxice din viața ta, indiferent de cât de greu de dus la bun sfârșit se dovedește acest lucru. În plus, ți se deschid noi oportunități de care ar fi bine să profiți.

Leu

Săptămâna aceasta este caracterizată de rutină, însă acest lucru nu este ceva negativ, pentru cp îți permite să te ocupi de responsabilitățile pe care le ai, dar și să petreci timp alături de persoanele importante din viața ta.

Fecioară

Încearci să aduci mai multă siguranță în viața ta. Astfel, petreci mare parte din timpul liber pe care îl ai singur, într-o încercare de a determina exact drumul pe care vrei să îl urmezi, dar și de a realiza un plan bine pus la punct în această direcție.

Balanță

Înveți lecții din greșelile trecute pe care le-ai făcut. Analizezi foarte bine deciziile pe care le-ai luat în trecut și încerci să îți dai seama care este motivul care a stat în spatele acestor hotărâri pe care le-ai luat în trecut.

Scorpion

În sfârșit reușești să te relaxezi la începutul acestei săptămâni. Petreci timp singur, te bucuri de băi lungi și cărți bune și, astfel, reușești să elimini tot acest stres care te-a curpins în ultima perioadă. În cea de-a doua parte a săptămânii îți reîndrepți atenția către responsabilitățile pe care le ai.

Săgetător

Creativitatea este o caracteristică principală a ta în această săptămână. Reușești să vii cu idei noi, primite bine la locul de muncă, dar și să rezolvi cu ușurință o serie de probleme pe care le-ai tot ignorat în trecut. Se anunță o săptămână productivă.

Capricorn

Pui dorințele pe care le ai pe primul plan. Pe de altă parte, nu poți să ignori responsabilitățile pe care le ai, iar acest lucru reușește să te irite peste măsură. Încearcă să fii mai răbdător în acțiunile pe care le faci, dacă îți dorești să duci totul la bun sfârșit.

Vărsător

Te reconectezi cu persoane din trecut. Aceste discuții pe care le ai cu persoane importante din trecutul tău te ajută să îți regăsești încrederea în propria persoană și să îți încarci bateriile pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. În plus, aceste discuții te ajută pe plan profesional.

Pești

Reacorzi atenție unor proiecte foarte importante pentru tine, dar cărora nu le-ai acordat suficientă atenție. În plus, romantismul te ajută să privești lucrurile cu mai multă pasiune și determinare, dar și să ai mai multă încredere în propria persoană când vine vorba de interacțiunile cu cei din jurul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop 25 noiembrie 1 decembrie