x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vor primi un dar de bani extrem de consistent

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vor primi un dar de bani extrem de consistent

21 Noi 2018   •   16:33
Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vor primi un dar de bani extrem de consistent

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018.

Horoscop SAGETATOR: Jupiter a intrat in semnul dumneavoastra si va ramane aici un an, asa ca a marcat inceputul unui ciclu de schimbari personale. Atrageti asupra dumneavoastra resurse, iar viata va deveni cu muuuuult mai fericita.

Horoscop CAPRICORN: Venus este in partea de sus a graficului si va atrage oameni importanti pentru dumneavoastra. Intre timp va va preocupa sa va extindeti orizonturile si pentru asta va apucati de studiu.  Succes!

Horoscop VARSATOR: Cativa prieteni din trecut revin in viata dumneavoastra si va imbunatatiti tonusul. Aveti chef de distractii, de discutii si va terminati cateva proiecte incepute si abandonate.

Horoscop PESTI: Incepeti un adevarat tur pentru a descoperi cat mai multe despre lumea dumneavoastra. Trebuie sa stiti cat mai mult pentru a afla pana unde puteti ajunge. Vestea buna este ca Jupiter se afla in varful diagramei si aveti posibilitatea de a va pune numele in lumina.

Horoscop BERBEC: Intarzieri si confuzii, iata cu ce va confruntati in aceste zile. Insa nu totul este negru in jurul dumneavoastra. Soarele apare daca priviti spre cer si va scoate in cale cateva oportunitati legate de studiu.

Horoscop TAUR: Saptamana aceasta veti incheia cu alergatura pentru o proprietate comuna, o asigurare sau o mostenire. S-ar putea chiar sa primiti un dar de bani extrem de consistent sau  beneficiati de bogatia altora.

Horoscop GEMENI: Doriti sa va organizati viata intr-un mod eficient, asa ca va restrictionati un pic distractiile si va apucati de treaba. Acest lucru va imbunatati parteneriatele si prieteniile apropiate. Este posibila chiar o cerere in casatorie. Spuneti „da” doar daca simtiti cu inima.

Citeste aici horoscopul integral

 

×