x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 august - 2 septembrie. Racii vor avea o săptămână grozavă

Horoscop săptămânal, 27 august - 2 septembrie. Racii vor avea o săptămână grozavă

24 Aug 2018   •   12:33
Horoscop săptămânal, 27 august - 2 septembrie. Racii vor avea o săptămână grozavă

Berbec

Vrei să faci o schimbare în această săptămână. Vrei să schimbi peisajul și să reușești să te relaxezi cu adevărat. Ai energia necesară pentru a face tot ceea ce îți dorești, așa că nu ezita. 

Taur

Începi să-ți asumi riscuri în această săptămână, în mod deosebit în viața amoroasă. Dacă te simți atras de o persoană, acum este momentul ideal să îi spui despre cum te simți. Cine nu riscă nu câștigă, nu?

Gemeni

Mintea ta se îndreaptă doar către problemele financiare, însă doar o obsesie legată de bani nu te ajută să economisești. Ar fi bine să îți faci niște planuri pentru a economisi și, de asemenea, o schimbare de job ar fi benefică. 

Rac

Săptămâna aceasta se anunță a fi grozavă. Ești plin de entuziasm și de energie. Petreci mult timp cu prietenii și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Intuiția funcționează bine.

Leu

Este posibil să fii pierdut în gânduri în această săptămână. Vrei să faci unele schimbări, iar pentru asta ai nevoie de bani în plus, motiv pentru care începi să acumulezi tot mai multe informații pentru o posibilă schimbare de job. 

Fecioară

Organizează-te! Începe săptămâna prin a pune toate lucrurile la locul lor și prin a te gândi cum îți organizezi timpul, astfel încât să poți face tot ce îți propui. În caz contrar, este posibil să te întâlnești cu dezamăgirea la sfârșit de săptămână. 

Balanță

Sunt o mulțime de lucrurile care îți vor distrage atenția în această săptămână, însă încearcă să rămâi concentrat. Ți se vor deschide oportunități, iar dacă nu ești atent, este posibil să pierzi șansa pe care o aștepți de atât de mult timp. 

Scorpion

Este momentul ideal să îți pui ideile în aplicare. Săptămâna te găește cu multă încredere în propria persoană și cu energie. Asta este atitudinea de care aveai nevoie pentru a-ți atinge, în sfârșit, obiectivele. 

Săgetător

Este posbili să fii pe o pagină diferită față de oamenii din jurul tău, iar acest lucru te va enerva, dacă ceilalți nu rezonează cu lucrurile pe care le spui. Trebuie să începi să accepți că suntem diferiți și că exact așa și trebuie. 

Capricorn

Nu evita problemele care îți ies în cale, ci confruntăle. O alerga constantă de toate responsabilitățile nu te va ajuta pe termen lung. Ar fi bine să începi să te gândești la viitor și să faci ceva în sensul acesta. 

Vărsător

Începutul săptămânii va fi unul dificil, dacă nu ești răbdător și flexibil. Îți faci mult prea multe griji, iar acest lucru te ține pe loc. Încearcă să te gândești mai mult la imaginea de ansamblu și nu te mai pierde în detalii. 

Pești

Începi săptămâna în stil mare: înconjurat de prieteni, cu chef de viață și cu multe idei. La locul de muncă dai randament, iar în viața socială reușești să fii în centrul atenției. Fericirea atinge cote maxime! 

×