x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 ianuarie - 2 februarie. Fecioarele își analizează viața

Horoscop săptămânal, 27 ianuarie - 2 februarie. Fecioarele își analizează viața

23 Ian 2020   •   07:40
Horoscop săptămânal, 27 ianuarie - 2 februarie. Fecioarele își analizează viața
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână visezi cu ochii deschiși. În plus, petreci timp alături de partenerul de cuplu și te ocupi de pasiunile pe care le ai, mai ales pentru că romantismul este o caracteristică principală a ta, în această săptămână.

Taur

Găsești determinarea necesară pentru a face tot ce îți propui. Curajul pe care îl ai în asumarea riscurilor te surprinde chiar și pe tine. În plus, îți dorești să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și muncești pentru asta.

Gemeni

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul săptămânii, iar aceasta se manifestă cel mai vizibil la locul de muncă. Prin urmare, la sfârșitul săptămânii primești o veste bună pe plan profesional, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Vrei să atingi un echilibru interior la care visezi de mult timp, iar în această lună te concentrezi pe acest lucru. Astfel, ai parte de discuții profunde, spirituale cu persoanele apropiate ție și, în plus, începi să faci activități precum yoga.

Leu

Petreci timp alături de partenerul de cuplu sau de un prieten bun și reușești să te relaxezi mai mult decât îți imaginezi. În plus, discuțiile pe care le aveți te fac să te gândești mai mult la viitor și la aspirațiile pe care le ai.

Fecioară

Ai tendința de a analiza la nesfârșit deciziile pe care le-ai luat în trecut. În plus, începi să analizezi și persoanele care se află în jurul tău într-o încercare de a renunța la persoanele toxice din viața ta. Încerci să faci curat pe plan personal.

Balanță

Găsești curajul necesar pentru a-ți asuma riscuri, cât și pentru a vorbi deschis și tare despre opiniile, motivațiile și ideile pe care le ai. În plus, curiozitatea este mai prezentă decât în mod normal și te afli în mod constant în căutarea adevărului.

Scorpion

Îți asculți fiecare impuls, fără a analiza prea mult situația înainte de a lua o decizie. Ai tendința de a te arunca în orice experiență care ține de nou, indiferent de riscuri. În această săptămână atenția ta este îndreptată spre tot ce înseamnă adrenalină.

Săgetător

Petreci timp alături de familie și încerci să recuperezi tot timpul pe care l-ai petrecut departe de aceste persoane speciale din viața ta. Pe de alte parte, găsești dificil să discuți deschis despre situațiile emoționale în care te găsești.

Capricorn

Nu reușești să îți controlezi emoțiile în această săptămână și ai tendința de a trece de la o stare la alta într-o fracțiune de secundă. Încearcă să petreci puțin timp singur pentru a putea să-ți regăsești echilibrul interior de care ai atâta nevoia.

Vărsător

Ai tot felul de idei de afaceri pe care îți dorești să le pui în aplicare. Te gândești mult la viitor și îți este din ce în ce mai clar că vrei să fii propriul tău șef. Prin urmare, o discuție cu un prieten apropiat te ajută să pui la punct primele detalii.

Pești

Îți dorești din ce în ce mai multe de la viitor, iar în această săptămână lucrurile devin tot mai clare. Mai mult, petreci timp alături de partenerul de cuplu și discuți deschis despre lucrurile pe care ți le dorești. Relația trece la următorul nivel.

×
Subiecte în articol: horoscop 27 ianuarie 2 februarie