x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 27 iulie - 2 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu călătorii alături de cei dragi

Horoscop săptămânal 27 iulie - 2 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu călătorii alături de cei dragi

26 Iul 2020   •   11:56
Horoscop săptămânal  27 iulie - 2 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu călătorii alături de cei dragi
Sursa foto: Hepta

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrelor pentru perioada 27 iulie - 2 august 2020.

 

Balanță - luni și marți zile valoroase financiar. Pot obține ce își doresc. Miercuri și joi, călătorii sau aranjamente de călătorie. Primesc sfaturi bune. În weekend, stau în familie. Au discuții supărătoare sau își aduc aminte de o problemă supărătoare. 

Scorpion - luni și marți sunt zile în care sunt în formă. E bine să își ascundă intuiția. Au parte de bani miercuri și joi. În weekend călătorii. Trebuie să aibă grijă la drum.

Săgetător - luni și marți se ocupă de lucruri le-au tot amânat. Corectează ceva ce au făcut. Sunt în mare formă miercuri și joi, le merge totul din plin. Primesc laude. În weekend atenție la bani.

Horoscop săptămânal  27 iulie - 2 august 2020

Capricorn - luni și marți zile sociale, sunt atenți la ce se întâmplă în jurul lor. Pot primi o invitație la un eveniment fericiți. Atenție la sănătatea unei persoane de la distanță miercuri și joi. În weekend li se îneacă corăbiile, trebuie să stea lângă persoanele tonice.

Vărsător - încep săptămâna în forță, sunt pe cai mari, au autoritate sunt implicați. Stăpânesc bine lucrurile. Miercuri și joi aduc succes, trebuie să iasă în oraș. Atenție la sănătate în weekend.

Pești - Început de săptămână foarte bun. Un specialist le dă răspunsuri. Miercuri și joi sunt în formă foarte bună profesională. În weekend sunt în mijlocul prietenilor.

Citește aici horoscopul integral

×