x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 28 ianuarie-3 februarie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu tensiuni în familie

Horoscop saptamanal 28 ianuarie-3 februarie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu tensiuni în familie

27 Ian 2019   •   13:50
Horoscop saptamanal 28 ianuarie-3 februarie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu tensiuni în familie

HOROSCOP Vărsător - autoritarism luni și marți, își impun un punct de vedere. Câștigă bani. Mijlocul săptămânii e dedicat prietenilor. Sunt apreciați. Pot face orice acțiune care se poate baza pe receptivitate. Atenție la sănătate, vineri și sâmbătă. Dacă au o persoană care are nevoie de ei, să nu o ignore.

HOROSCOP   Pești - informații, luni și marți. Așteaptă o veste importantă. Miercuri și joi, zile minunate pentru muncă, aprobări, rezultate și alte acte importante care le creează o pârtie. Reușesc să se impună. Vineri și sâmbătă să aibă grijă pentru că nu toți se bucură de succesul lor.

HOROSCOP Berbec - Se anunță o săptămână grozavă pentru că sunt foarte orientați către prosperitate și câștig sub toate formele. Pot specula niște atuuri, avantaje pe care le au, în zilele de luni și marți. Miercuri și joi își înving oponenții. Vineri și sâmbătă pot avea tensiuni în familie sau cu alte persoane aproapiate.

HOROSCOP Taur - o săptămână în care au atenția concentrată pe parteneriate. Vor să extragă tot ceea ce e mai bun și mai profitabil pentru ei dintr-un parteneriat. Sunt atenți la ce își doresc ceilalți, dar și la slăbiciuni. Își încep săptămâna prin a descifra ceea ce vor ceilalți. Negocieri foarte bune și pot avea parte de o surpriză, miercuri și joi. Vor avea parte de tensiuni, vineri și sâmbătă.

HOROSCOP Gemeni - au dorința de a munci cu foarte mult spor. Vor căuta specialiști în domeniu, luni și marți. Au negocieri foarte bune, farmecă pe toată lumea, miercuri și joi. De aceea sunt foarte bine văzuți de publicul larg, însă nu le merge cu partenerul de viață. Cineva profită de slăbiciunile lor.

HOROSCOP Rac - o săptămână bună, orientată mai mult către muncă și cu rezultate foarte bune. E bine să se concentreze pe planurile pe care le au. Au oportunități și au parte de schimbări. În dragoste sunt tensiuni. Vineri și sâmbătă sunt tensionați.

HOROSCOP Leu - își încarcă bateriile luni și marți și lucrează la consolidarea poziției lor. Miercuri și joi sunt într-o formă minunată, au parte de iubire și semnale bune din partea unor persoane la care se gândesc. Atenție la sănătate, vineri și sâmbătă. Dacă și-au neglijat niște probleme profesionale neapărat trebuie să se ocupe de ele. Duminică, discuții conjugale.

Citeste aici horoscopul integral

×