x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu bucurii sentimentale

Horoscop săptămânal 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu bucurii sentimentale

27 Oct 2019   •   14:15
Horoscop săptămânal  28 octombrie - 3 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu bucurii sentimentale

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 28 octombrie-03 noiembrie.

HOROSCOP BALANȚĂ - Saptamana aduce bani si pot avea realizari materiale orientate spre casa si camin. Joi sa fie atenti la aspecte juridice sau administrative care țin de activitatea profesională.

HOROSCOP SCORPION - Săptămână intensa, sunt cu totul interesati ca lucrurile  să iasă foarte bine. Au rezultate financiare. Au fler în a face lucrurile să meargă mai bine. În weekend au deplasări.

HOROSCOP SĂGETĂTOR  - Sa fie atenti la sanatate si sa renunte la excese. Luni si marti să vada daca nu cumva sunt jocuri necinstite la munca, jocuri care îi pot face să piardă bani.

HOROSCOP CAPRICORN - Saptamana cu bucurii sentimentale. Vor sa se bucure de bucuria altor persoane.Copii sau parteneri de viata. În weekend, atentia cade pe propria persoana.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Sunt foarte activi, au realizări și fac lucruri grozave. Sunt apreciați, cu multă muncă dar și cu mulți bani. Joi să fie atenți la popularitate. Nu toată lumea ii laudă. Să fie atenți la critici.

HOROSCOP PEȘTI - Saptamana aduce investigatii. Sa verifice daca informatiile pe care le au sunt corecte. Daca nu, sa schimbe. Au acest proces mental la inceput de saptamana. La ce să renunțe, ce trebuie să abandoneze. Trebuie sa se decida. În weekend petrec cu prietenii.

Citeste aici horoscopul integral

×