x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 28 octombrie - 3 noiembrie. Urmează o săptămână agitată

Horoscop săptămânal, 28 octombrie - 3 noiembrie. Urmează o săptămână agitată

28 Oct 2019   •   14:24
Horoscop săptămânal, 28 octombrie - 3 noiembrie. Urmează o săptămână agitată
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai parte de o săptămână în care îți dorești să petreci cât mai mult timp singur. Ești mai introvertit decât în mod normal și vrei să înțelegi mai multe lucruri despre tine. Încerci să te reconectezi cu propria persoană. Totuși, încearcă să nu te îndepărtezi de oamenii importanți din viața ta.

Taur

Începi să-ți asumi mai mult lucrurile pe care vrei să le faci și, astfel, să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele. În plus, primești vești bune din punct de vedere profesional și începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Gemeni

Ai parte de o săptămână agitată. Ai o mulțime de lucruri de făcut și nu reușești să te organizezi astfel încât să îți ajungă timpul pentru a duce la bun sfârșit tot ce ai de făcut. Încearcă să iei o pauză și să îți faci o listă de priorități.

Rac

Este posibil să intri în mai multe conflicte în această săptămână. Vrei să-ți faci vocea auzită și ai tendința să nu mai asculți ce au de spus cei din jurul tău. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să analizezi cu atenție tot ce se întâmplă în jurul tău.

Leu

Creativitatea te caracterizează în această săptămână. Muncești la proiectele mai vechi pe care le-ai început și pe care nu ai reușit să le duci la bun sfârșit. Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană și reușești să te organizezi mai bine.

Fecioară

Participi la tot felul de evenimente sociale care te pun în contact cu tot felul de oameni interesanți de la care ai o mulțime de lucruri de învățat. Începi să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai și astfel începi să te simți împlinit.

Balanță

Începi să te gândești din ce în ce mai mult la viața profesională și realizezi că ceea ce faci acum nu este ceea ce îți dorești. Încearcă totuși să nu intri în conflict cu oamenii de la locul de muncă, ci să rezolvi lucrurile pe cale amiabilă.

Scorpion

Acorzi multă atenție detaliilor și încerci să duci la bun sfârșit toate responsabilitățile pe care le ai. În plus, reușești să petreci mai mult timp alături de persoanele importante din viața ta și să îți încarci bateriile cu energia pozitivă pe care ți-o transmit.

Săgetător

Ai tendința să iei decizii fără să te gândești prea mult, iar acest lucru te va duce spre evenimente pe care, în realitate, nu ți le dorești. Încearcă să analizezi mai bine informațiile pe care le primești și să acorzi mai multă importanță gândirii critice.

Capricorn

În această săptămână reușești să pui în context unele lucruri care s-au întâmplat de-a lungul timpului. Petreci mult timp alături de familie și te bucuri de toate aceste momente de intimitate. Este important să discuți despre toate lucrurile la care te gândești.

Vărsător

Ai parte de o săptămână plină de energie pozitivă. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și reușești să transmiți optimism tuturor oamenilor cu care interacționezi. Toată această energie te ajută să faci schimbări benefice în viața ta.

Pești

Apar unele schimbări în viața ta, fie când vine vorba de modul în care privești lumea, fie atunci când vine vorba strict de stilul de viață. În plus, romantismul este și el prezent și te ajută să te conectezi mult mai bine cu o persoană importantă din viața ta.

×