x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 aprilie - 5 mai. Ne gândim din ce în ce mai mult la viitor

Horoscop săptămânal, 29 aprilie - 5 mai. Ne gândim din ce în ce mai mult la viitor

25 Apr 2019   •   14:00
Horoscop săptămânal, 29 aprilie - 5 mai. Ne gândim din ce în ce mai mult la viitor
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Reușești să duci la bun sfârșit toate lucurile pe care ți le-ai pus în minte. În plus, începi să faci schimbări importante în viața ta, care țin de alimentație. Sfârșitul săptămânii te prinde plin de romantism.

Horoscop Taur

Ai încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să treci peste provocările săptămânii. În plus, curiozitatea atinge cote maxime și profiți de orice opotunitate pentru a încerca ceva nou.

Horoscop Gemeni

Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și, mai mult, începi să faci lucruri concrete în această direcție. Reușești să-ți faci prieteni noi, iar interacțiunile sociale pe care le ai te ajută pe plan profesional.

Horoscop Rac

Simți că acum este momentul potrivit să faci ceva crucial pentru viitorul tău. Nu mai ești dispus să faci compromisuri și muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești. Apar oportunități pe plan financiar.

Horoscop Leu

Dai dovadă de multă sensibilitate în această săptămână. Reușești să te conectezi la un nivel mult mai profund cu intuiția și începi să aprecieză mai mult lucrurile mărunte din viața ta.

Horoscop Fecioară

Nu îți dorești să petreci timp cu mulți oameni, ci preferi să stai singur, cel puțin în prima parte a săptămânii, pentru a te reconecta cu propriile gânduri și sentimente. Spre sfârșitul săptămânii, găsești motivația într-un prieten apropiat.

Horoscop Balanță

Găsești fericirea în lucruri mărunte, chiar dacă apare de multe ori neprevăzutul. Reușești să-ți păstrezi optimismul pe tot parcursul săptămânii. Chiar dacă probleme vor apărea tot timpul, reușești să-ți păstrezi zâmbetul pe buze.

Horoscop Scorpion

Norocul este prezent cu tine pe tot parcursul săptămânii. Cu toate acestea, ai tendința să controlezi tot ce este în jurul tău, iar acest lucru poate duce la conflicte cu persoanele importante din viața ta.

Horoscop Săgetător

Petreci timp cu o persoană dragă ție și îți găsești curajul să spui ceea ce simți. Pe de altă parte, modul în care decurg lucrurile te fac să privești totul superficial și să nu îți acorzi timp pentru a analiza ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop Capricorn

Nu reușești să te concentrezi asupra lucrurilor importante care se întâmplă în jurul tău. În plus, îți iei o pauză de la muncă și încerci să acorzi mai mult timp relaxării. Sfârșitul săptămânii te prinde mai relaxat.

Horoscop Vărsător

Începi să privești viața altfel, iar această nou perspectivă asupra lucrurilor te determină să faci schimbări chiar și asupra modului vestimentar. În plus, modul în care interacționezi cu oamenii cunoaște îmbunătățiri.

Horoscop Pești

Romantismul este dominant în această săptămână. Astfel, petreci mult timp cu acea persoană importantă din viața ta și, în locul întâlnirilor obișnuite pe care le aveți, optați pentru lucruri noi pe care să le faceți împreună.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 29 aprilie 5 mai