x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 iulie - 4 august. Berbecii se gândesc tot mai mult la problemele financiare

Horoscop săptămânal, 29 iulie - 4 august. Berbecii se gândesc tot mai mult la problemele financiare

25 Iul 2019   •   16:35
Horoscop săptămânal, 29 iulie - 4 august. Berbecii se gândesc tot mai mult la problemele financiare
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Discuţi din ce în ce mai mult despre problemele financiare pe care le ai şi eşti dispus să faci tot ce îţi stă în putinţă să îţi creşti veniturile lunare. În plus, există şansa să iei o decizie importantă legată de viitor, când vine vorba de persoana iubită.

Taur

Începi săptămâna cu planuri de vacanţă şi îţi doreşti din ce în ce mai mult să părăseşti agitaţia specifică oraşului, şi să te bucuri de tot ce înseamnă timp liber şi relaxare. Mai mult, primeşti o veste bună pe plan profesional.

Gemeni

Te bucuri de câştiguri mari pe plan financiar. Ai tot mai multe oportunităţi pe plan profesional şi nu ratezi nimic din ceea ce te poate ajuta în viitor. Te gândeşti tot mai mult la carieră şi munceşti din ce în ce mai mult.

Rac

Ai multă energie pozitivă şi o foloseşti zilnic în tot ceea ce faci. Astfel, te găseşti frecvent în centrul atenţiei şi te bucuri de apreciere din partea celor din jur. În plus, acum ai curajul să spui lucrurilor pe nume.

Leu

Este posibil să intri în conflict cu unele persoane din trecutul tău, cu care nu ai mai discutat de mult timp, dar cu care te întâlneşti întâmplător. În această săptămână înveţi cât de important este să renunţi din când în când la orgoliu.

Fecioară

Începi să priveşti cu alţi ochi viaţa şi, în mod deosebit, viaţa de cuplu. Eşti plin de optimism în această săptămână şi te bucuri de orice moment frumos petrecut alături de persoanele importante din viaţa ta. Eşti relaxat!

Balanţă

Te gândeşti tot mai mult la carieră, însă încă nu ai determinarea să faci ceva în privinţa asta. Încă speri ca lucrurile să se întâmple de la sine. Spre sfârşitul săptămânii înţelegi cât este de important să acţionezi când vine vorba de lucrurile pe care ţi le doreşti.

Scorpion

Te ocupi de mai multe lucururi care necesită nenumărate drumuri în oraş. Fie că este vorba de semnături sau de legalizarea unor acte, în această săptămână eşti într-o continuă fugă. Nu reuşeşti să te odihneşti.

Săgetător

Simţi cum dispare stresul în această săptămână. Te gândeşti mai mult la relaxare şi reuşeşti să-ţi organizezi programul, astfel încât să ai suficient timp şi pentru a te ocupa de lucrurile pe care le iubeşti sau pur şi simplu pentru a te odihni.

Capricorn

Eşti mai sociabil decât în mod normal, astfel încât petreci mult timp în aer liber, înconjurat de oameni. Participi la tot felul de evenimente sociale şi reuşeşti să creezi conexiuni cu tot felul de oameni interesanţi.

Vărsător

Toată atenţia ta se îndreaptă spre locul de muncă. Munceşti din greu pe tot parcursul săptămânii şi nu reuşeşti să acorzi atenţie persoanelor importante din viaţa ta. Acest program aglomerat te aruncă în mai multe conflicte.

Peşti

Eşti mai sensibil decât în mod normal şi preferi să petreci mare parte din timp de unul singur. Te ocupi de pasiunile pe care le ai şi te gândeşti la deciziile pe care le-ai luat în trecut. În plus, reuşeşti să elimini complet stresul.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 29 iulie 4 august