x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 iunie - 5 iulie. Gemenii nu reușesc să își controleze emoțiile

Horoscop săptămânal, 29 iunie - 5 iulie. Gemenii nu reușesc să își controleze emoțiile

25 Iun 2020   •   11:02
Horoscop săptămânal, 29 iunie - 5 iulie. Gemenii nu reușesc să își controleze emoțiile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână simți că cei din jurul tău nu te înțeleg cu adevărat. Vrei să faci pași importanți în direcția pe care ți-o dorești de mult și ai nevoie de sprijinul persoanelor importante din viața ta. Discută deschis despre ce îți dorești.

Taur

Săptămâna aceasta este despre intimitate. Petreci timp alături de persoana iubită și reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de pasiunile pe care le ai și pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme.

Gemeni

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum ți-ai dori și, prin urmare, este posibil să reacționezi impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Încearcă să petreci puțin timp singur pentru a putea să-ți faci ordine în gânduri.

Rac

Romantismul te caracterizează, în această săptămână. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și înveți să discuți deschis despre ceea ce simți. Acest lucru te ajută să duci relația la un nou nivel. De asemenea, vă faceți unele planuri de viitor împreună.

Leu

În această săptămână înveți să ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru aduce cu sine o serie de reușite atât pe plan profesional, cât și pe plan persoanl. De asemenea, îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Fecioară

Începi să te concentrezi din ce în ce mai mult pe lucrurile de care ești pasionat. Vrei să ajungi să îți transformi pasiunea în job, iar pentru asta muncești din greu, în această săptămână. Încearcă să îți aloci și unele momente de pauză.

Balanță

În această săptămână visezi cu ochii deschiși. Te gândești la toate lucrurile la care aspirai în trecut și la felul în care aspirațiile tale s-au schimbat. Vrei să te cunoști mai bine pentru a putea să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Scorpion

Empatia și sensibilitatea te caracterizează, în această săptămână, și, prin urmare, este posibil să te simți compleșit de lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Vrei să te implici mai mult și, prin urmare, voluntariatul ar putea fi o idee bună.

Săgetător

Creativitatea este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii. Astfel, reușești să găsești rezolvări pentru toate provocările care îți apar în cale și, în plus, reușești să îi motivezi și pe cei din jurul tău în direcția pe care ți-o dorești.

Capricorn

În această săptămână te gândești doar la aspirațiile pe care le ai și pe care ai continuat să le ignori o lungă perioadă de timp. Astfel, începi să muncești pentru ceea ce îți dorești. Este important să înțelegi că nu este o rușine să ceri ajutorul celor din jurul tău.

Vărsător

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă carieră. Vrei să progresezi și, prin urmare, încerci să nu îți pierzi motivația, în ciuda provocărilor care apar în cale. Reușești să atragi atenția superiorilor de la locul de muncă.

Pești

În această săptămână te concentrezi pe studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, care să te ajute ulterior pe drumul pe care ți l-ai ales. În plus, începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să progresezi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 29 iunie - 5 iulie