x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 octombrie - 4 noiembrie. Racii se confruntă cu multe probleme

Horoscop săptămânal, 29 octombrie - 4 noiembrie. Racii se confruntă cu multe probleme

25 Oct 2018   •   12:59
Horoscop săptămânal, 29 octombrie - 4 noiembrie. Racii se confruntă cu multe probleme

Berbec

În această săptămână, ajungi în punctul în care înţelegi că nu eşti tu de vină pentru modul în care lucrurile funcţionează, iar această conştientizare te ajută să fii mai împăcat cu propria persoană. Finalul săptămânii te prinde cu multă energie.

Taur

Nu s-a schimbat nimic în felul în care cei din jurul tău se comportă cu tine, în schimb s-a schimbat modul în care percepi tu lucrurile. Îţi doreşti mai mult respect din partea oamenilor cu care petreci timp şi nu mai eşti dispus să faci niciun fel de compromis.

Gemeni

Te conectezi din ce în ce mai mult cu o anumită persoană din viaţa ta. Fie că e vorba de conversaţii în mediul online, fie că e vorba de tot mai mult timp petrecut împreună, această săptămână vă ajută să descoperiţi tot mai multe lucruri.

Rac

La începutul săptămânii, traseul pe care te afli devine, brusc, din neted în plin de gropi. Toate problemele care apar în această săptămână par să te copleşească, într-o primă fază, însă pe măsură ce săptămâna avansează o să găseşti rezolvări pentru fiecare în parte.

Leu

Eşti în centrul atenţiei, ocupi funcţia de lider şi te bucuri de toate oportunităţile care vin cu ea. Această săptămână este despre recompensele primite în urma efortului depus. De asemenea, viaţa amoroasă este din ce în ce mai pasională.

Fecioară

În această săptămână, dorinţa de a achiziţiona tot mai multe lucruri este în creştere. Nu te interesează neapărat ce cumperi, ci vrei să arunci cu bani în stânga şi dreapta, parcă dintr-o dorinţă de a te relaxa. Încearcă să te stăpâneşti, pentru că finalul săptămânii vine cu nişte cheltuieli neprevăzute.

Balanţă

Eşti încărcat cu energie pozitivă şi pregătit să duci la bun sfârşit orice îţi propui. În plus, viaţa sentimentală este în centrul atenţiei, în această săptămână. Dacă nu eşti într-o relaţie, acum ai cele mai mari şanse să cunoşti pe cineva interesant.

Scorpion

Ai o mulţime de idei pe care îţi doreşti să le pui în aplicare, dar nu prea ştii cum. Ideal ar fi să renunţi la orgoliu şi să optezi pentru a cere sfaturi unor oameni dragi ţie. Cu cât discuţi mai mult despre ideile tale, eşti din ce în ce mai motivat să le pui în aplicare.

Săgetător

La începutul săptămânii te vei confrunta cu o problema care va necesita multe documente şi drumuri la diferite instituţii, pentru a reuşi în cele din urmă să o rezolvi.Toată această situaţie te face nervos, iar modul în care ajungi să  îi tratezi pe ceilalţi nu te va ajuta.

Capricorn

Simţi că ai puterea să faci tot ceea ce îţi propui şi nu ratezi niciun moment în care poţi să dovedeşti asta. De asemenea, empatizezi mai mult decât în mod normal cu cei din jur şi încerci să îi ajuţi cât de mult poţi. Optimismul pe care îl ai este contagios.

Vărsător

Nu prea îţi doreşti să petreci timp în afara locuinţei, în această săptămână.Te concentrezi pe dezvoltarea pasiunilor şi, în general, pe relaxare.Vrei să te bucuri de liniştea oferită de propria locuinţă şi nimeni nu te poate face să te răzgândeşti.

Peşti

Primăvara nu este aproape, însă tu eşti gata să faci curăţenia de primăvară, la începutul acestei săptămâni. Hainele, vechi obiceiuri de care vrei să scapi, orice nu-ţi mai foloseşte. Eşti gata să arunci la gunoi toate lucrurile dăunătoare sau pe cele de care nu ai nevoie.

 

×