x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 3 - 9 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna plină le poate spune că un alt viitor poate începe acum pentru ei

Horoscop săptămânal 3 - 9 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna plină le poate spune că un alt viitor poate începe acum pentru ei

02 Aug 2020   •   09:39
Horoscop săptămânal 3 - 9 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna plină le poate spune că un alt viitor poate începe acum pentru ei
Sursa foto: pixabay.com

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrologice pentru săptămâna 3 - 9 august 2020.

 

Balanță - un început de săptămână fabulos, pentru că sunt foarte dispuse cu această Lună plină să vadă mai mult perspectivele optimiste ale vieții. Muncesc, miercuri și joi. În weekend, atenție la relația cu partenerul de viață.

Scorpion - Găsesc oportunități de câștig sau soluții mai simple de reolvare a problemelor. Poate renunță la lucruri pe care nu le pot schimba și nu-și mai bat capul cu ele. În weekend muncesc foarte mult - atenție și la sănătate.

Săgetător - săptămâna le aduce la început planuri de vacanță, libertate, poate vor să se ocupe mai mult de hobby-urile lor sau chiar vor să facă o excursie. Miercuri și joi accentul cade pe familie. Vineri și sâmbătă, atenție la excese.

Horoscop săptămânal 3 - 9 august 2020

Capricorn - săptămâna începe sub semnul schimbărilor profesionale. Luni și marți e posibil să se gândească la faptul că pot procura bani și din alte activități. Miercuri și joi, caută soluții, opinii, sfaturi pentru a-și întinde mai mult aripile. În weekend relația cu familia poate fi un pic tensionată.

Vărsător - săptămâna începe cu o lună plină, care îi vizează direct, poate avea loc o schimbare de atitudine, de optică. Sporul este mai mare miercuri și joi, mai ales dacă nu-și mai bat capul cu lucruri pe care nu le pot schimba. În weekend, atenție la drumuri.

Pești - au o săptămână care începe într-un mod foarte spiritual. Luna plină le poate spune că un alt viitor poate începe acum pentru ei și că nu are rost să care după ei probleme care nu pot fi rezolvate. Viitorul este în cu totul alți termeni. În weekend, atenție la bani, pot băga mâna prea adânc în buzunar.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop