x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 3 - 9 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna nouă vorbește de relații și socializare

Horoscop saptamanal 3 - 9 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna nouă vorbește de relații și socializare

02 Dec 2018   •   16:17
Horoscop saptamanal 3 - 9 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna nouă vorbește de relații și socializare

Horoscop săptămânal. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru perioada 3 – 9 decembrie 2018.

HOROSCOP Săgetător - se repoziționează față de întreaga lor viață. Unii se dezgheață și vor să fie activi. Alții pun mai mult preț pe viața de cămin.

HOROSCOP Capricorn - se pot împăca cu un prieten, pot face alianțe. La muncă se pot confrunta cu jocuri de culise a șefilor sau colegilor pe care nu le înțeleg.

HOROSCOP Vărsător - deschide un culoar de afirmare în carieră. Au multe lucruri de corectat la imaginea lor publică. Luna nouă vorbește de relații și socializare.

HOROSCOP Pești - o funcție mai înaltă care le-a fost propusă li se va părea o pălărie prea mare. Ori trebuie să se pregătească, ori să renunțe politicos.

HOROSCOP Taur - pot analiza mai limpede cum se poziționează față de o persoană importantă din viața lor. Vor realiza că au fost cam altruiști, iar asta costă.

HOROSCOP Gemeni - își reorganizează activitățile, fac ce pot și le place. Luna nouă îi va ajuta să înțeleagă cum au fost percepuți până acum. Unii vor considera că cineva s-a jucat cu sentimentele lor.

HOROSCOP Rac - sentimentele și relațiile cu persoanele iubite se decantează. Au de rezolvat aspecte juridice și legale la locul de muncă. 

 

Citeste aici horoscopul integral

×