x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 3 - 9 decembrie. Leii sunt predispuşi la excese

Horoscop săptămânal, 3 - 9 decembrie. Leii sunt predispuşi la excese

29 Noi 2018   •   16:26
Horoscop săptămânal, 3 - 9 decembrie. Leii sunt predispuşi la excese

Berbec

Săptămâna viitoare va fi sub influenţa Săgetătorului, care începe să îşi facă simţită prezenţa de la prima oră a săptămânii. Astfel, aceasta va fi definită de spontaneitate, creativitate şi oportunităţi nebănuite.

Taur

Săptămâna aceasta va fi presărată cu evenimente care vor avea un impact emoţional major asupra ta. Astfel, începi să-ţi schimbi perspectiva asupra lucrurilor şi să acorzi mai multă atenţie detaliilor care la prima vedere par nesemnificative.

Gemeni

Te agiţi prea mult. Vrei să fii în toate locurile în acelaşi timp şi nu reuşeşti să-ţi găseşti liniştea de care ai atât de mult nevoie. Este necesar să înveţi să te opreşti din când în când, dacă vrei ca energia să-ţi ajungă pe tot parcursul săptămânii.

Rac

Energia pozitivă este prezentă pe tot parcursul săptămânii şi reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ceea ce îţi propui. În plus, reuşeşti să ajungi la un echilibru şi în ceea ce priveşte sănătatea psihică, având în vedere că ultima perioadă a fost destul de agitată.

Leu

Eşti predispus la excese de orice fel. Astfel, dacă vrei să reuşeşti să duci la capăt toate planurile pe care ţi le-ai pus în cap, este necesar să fii moderat. Mai mult, este posibil să ai parte de nişte veşti bune în ceea ce priveşte sectorul financiar.

Fecioară

O să petreci mult timp cu familia în săptămâna 3 – 9 decembrie. Nu ai mai stat de mult de vorbă cu părinţii, iar tot acest timp pe care o să îl petreceţi împreună te va ajuta să te reîncarci emoţional şi îţi oferă şi toată energia de care ai nevoie pentru proiectele pe care le ai.

Balanţă

Înveţi să comunici eficient, iar acest lucru te ajută să îţi îndeplineşti mai uşor aspiraţiile, având în vedere că cei din jurul tău vor fi dispuşi să te ajute. În plus, săptămâna aceasta sunt favorizate interviurile de angajare, cât şi proiectele de viitor.

Scorpion

Săptămâna începe cu veşti bune pentru tine, dar şi cu provocări. Responsabilităţile devin din ce în ce mai numeroase, însă ai energia necesară pentru a le face faţă. În plus, primeşti veşti bune de la o persoană apropiată ţie.

Săgetător

Este perioada ta a anului. Te simţi minunat, iar energia pozitivă va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii. În plus, se deschid uşi pe plan profesional şi ar putea fi nevoie să iei nişte decizii importante, cu efect pe termen lung.

Capricorn

Subconştientul îţi joacă feste, iar pesimismul este mai prezent decât în mod normal. Îi judeci din ce în ce mai aspru pe cei din jurul tău şi eşti din ce în ce mai nemulţumit de lucrurile pe care le-ai realizat. Este necesar să iei o pauză şi să te bucuri de linişte.

Vărsător

Nu prea îţi doreşti să petreci timp în aer liber, în această săptămână. Mai mult, nici măcar discuţiile cu prietenii nu ţi se par o idee atât de bună. Săptămâna va fi ideală pentru tine, dacă vei reuşi să petreci cât mai mult timp de unul singur.

Peşti

Acorzi mai multă atenţie unui stil de viaţă sănătos, iar în această săptămână faci şi paşi concreţi în această direcţie. În plus, te bucuri de sprijinul persoanelor din jurul tău şi de atenţia necondiţionată oferită de persoana iubită.

×